fbpx

Bucatedelicioase, bucurie pentru simțuri și suflete

de

ADVERTORIAL

Bucatedelicioase urmărește să bucure simțurile și sufletele oamenilor cu ajutorul gusturilor, aromelor, combinațiilor de texturi, culorilor și al calității ingredientelor.

Prăjiturile Bucatedelicioase sunt inedite, create având la bază rețete moderne de cofetărie franțuzească, britanică și americană. În prăjiturile și torturile noastre se regăsesc combinații de texturi – blat/crustă crocantă și cremă fină, blat dulce însiropat și cremă crocantă, glazuri fine, ușoare. În fiecare produs, se întâlnește acea notă care aduce curiozitatea, un ingredient surpriză care întregește desertul și îl duce spre un alt nivel al plăcerii simțurilor.

Ne place să creăm și să recreăm deserturile, să inovăm permanent, să scoatem din anonimat o prăjitură clasică, prin adaugarea unui ingredient nou, prin adaugarea unui strat nou, a unui extract natural sau fruct nou, descoperind astfel un nou desert, perfect echilibrat ca nuanțe de arome și gusturi.

Testăm mereu rețete noi pentru familia noastră de prieteni, dorind să îi suprindem mereu și să le demonstrăm cât de importante sunt dorințele lor pentru noi.

O condiție de bază în conceptul Bucatedelicioase este calitatea ingredientelor, motiv pentru care folosim în deserturile noastre doar ingrediente proaspete, naturale, singura excepție făcând colorantul alimentar, pe care-l folosim extrem de rar, în cantități foarte mici și doar în cazurile comenzilor care cer special aportul acestor produse.

De asemenea, deserturile create de Bucatedelicioase nu urmăresc în mod special să aibă un aspect «fashion», elementul principal fiind compoziția acestora și gustul deosebit. Aspectele estetice sunt luate în considerare de cofetăria noastră, fiind apreciată o imagine brută, rustică, nemascată de glazuri sclipitoare, un ornament fresh, interesant, pentru a scoate în evidență acel frumos autentic al desertului prezentat.

Totodată, dorim să arătam aprecierea noastră pentru comenzile transmise și prin oferte speciale permanente, generoase, acestea constând în oferirea unui desert gratuit – putând fi o tartă de 1kg, sau un cheesecake, sau o prăjitură sau alte produse similare, cu o compoziție surpriză.

Vă invităm să veniți alături de noi în aventura noastră de senzații, surprize, inovații și să vă convingeți urmărind galeria foto de pe www.bucatedelicioase.ro, www.facebook.com/bucatedelicioase.ro, precum și solicitând o degustare la adresa de e-mail artbit.bucatedelicioase@gmail.com sau telefon 0745.626.355.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Retete si diete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.