fbpx

Patricia Kaas: Nu există eternitate!

de

Splendida, delicata, grațioasa cântăreață Patricia Kaas a susținut în țara noastră un concert tulburător de frumos, dar, înainte să dea glas cântecelor sale și ale lui Edith Piaf și-a făcut timp să ne dăruiască un parfum care o cuprinde pe ea și toată profunzimea frumuseții sale în note florale: K by Patricia Kaas.

Marea Dragoste /Revistatango.ro: Te-ai îndrăgostit vreodată de cineva din pricina parfumului său?

Patricia Kaas: N-aș putea să spun asta, însă pot spune că sunt foarte sensibilă la parfumul și la mirosurile unui bărbat, în general…

Marea Dragoste /Revistatango.ro: Ai putea să simți repulsie față de un bărbat frumos, numai pentru că nu-ți place parfumul lui?

Patricia Kaas: Nu știu, nu cred, dar sunt convinsă că un bărbat frumos fără un parfum plăcut nu va fi niciodată perfect.

Marea Dragoste /Revistatango.ro: Dacă ai putea alege un moment, o stare pe care să o păstrezi într-o sticluță de parfum pe care s-o deschizi la momentele speciale, care ar fi aceea?

Patricia Kaas: Mulțumirea și recunoștința de după un concert extraordinar.

Marea Dragoste /Revistatango.ro: Cum treci peste dezamăgiri, peste suferințe, cum mergi mai departe?

Patricia Kaas: Nici pentru mine nu este întotdeauna ușor, viața e făcută din bucurie și suferință pentru fiecare dintre noi, iar eu știu și accept asta.

Marea Dragoste /Revistatango.ro: Ai declarat de curând pentru revista noastră că nu crezi în căsătorie, iar de curând ai mărturisit că nu poți avea copii. Chiar și așa, tu pari mai nemuritoare decât noi, cei care avem multe mariaje și mulți copii. Cum privești către eternitate și către tot ceea ce există dincolo de viața aceasta?

Patricia Kaas: Nu există eternitate! Toți vom pleca într-o zi de aici. Singurul lucru pe care poți să-l faci este să muncești în fiecare zi să-ți faci viața cât de bună îți stă în puteri să o faci. Ceea ce rămâne în urma noastră este creația noastră. Pentru mine… sunt cântecele mele.

Marea Dragoste /Revistatango.ro: Cum ești acum, ești îndrăgostită, iubită, îți cauți marea dragoste?

Patricia Kaas: Acum, în prezent, sunt concentrată total asupra turneului meu și asupra show-ului Kaas chante Piaf și îmi face mare plăcere să fac toate aceste lucruri.

Marea Dragoste /Revistatango.ro: Dar crezi în suflete-pereche și în marea dragoste?

Patricia Kaas: Da, cred. Dar cred că-ți poți da seama de asta abia la sfârșitul vieții tale.

Marea Dragoste /Revistatango.ro: Ce cuvinte în limba română știi să spui?

Patricia Kaas: Mulțumesc. Bună seara. La revedere. Bună dimineața.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.