Pe 1 Mai, concurentii de la MasterChef gatesc la cantina saracilor

de

Martea aceasta o noua proba in deplasare le este rezervata concurentilor ramasi in cursa pentru titlul de “MasterChef”. Dupa ce au simtit pe pielea lor cum este sa gatesti pentru un numar mare de persoane la nunta lui Edi si a Silviei Stancu, concurentii primesc in editia de martea aceasta, difuzata la Pro Tv de la 20.30, sarcina de a gati pentru nu mai putin de 400 de persoane, la cantina saracilor.

MastUn bucatar adevarat trateaza mancarea cu acelasi respect, indiferent ca gateste acasa, pentru vip-uri sau pentru oameni simpli, astfel ca aceasta proba va aduce cu sine multa presiune si stres. Concurentii se vor imparti din nou in doua echipe, una rosie si una albastra, iar Sidia Sissoko, cel care saptamana trecuta a castigat un avantaj, isi va putea alege coechipierii. Mai mult, liderii vor fi responsabili si de preparatele pe care fiecare echipa le va avea de pregatit, deoarece ei vor fi cei care vor trage la sorti meniul echipei sale.
Odata intrati in bucatarie, concurentii vor trebui sa dea dovada ca au invatat lectia ultimei probe in deplasare, cea de la nunta, si ca acum stiu sa se organizeze mai bine cand e vorba de impartirea sarcinilor, ca stiu sa isi asculte sefii de echipa, ca presiunea timpului e un aspect cu care pot lucra si ca preparatele pe care le au de gatit trebuie sa iasa ca la carte. Mai mult decat atat, faptul ca vor avea de gatit pentru persoane defavorizate, carora le pot oferi o bucurie prin munca depusa de ei in bucatarie, ii va motiva si mai mult. “E fabulos, e mai mult o satisfactie sufleteasca pentru mine si sunt sigura ca si pentru colegii mei”, va spune Liliana, in vreme ce Mimi va marturisi si ea ca “imi doresc sa-i ajut din tot sufletul, cred ca o sa fie o experienta unica”.
Cu toate acestea, din bucataria cantinei nu vor lipsi parerile in contradictoriu, mai ales ca gastronomia naste mari pasiuni: concurentii nu vor putea evita certurile, opiniile divergente, insa in ciuda acestora, vor trebui sa demonstreze ca stiu sa lucreze in echipa. La finalul probei, ambele echipe vor primi voturi din partea oamenilor veniti la cantina si se va alege astfel echipa castigatoare, urmand ca invinsii sa intre sub clocotul probei sub presiune. Ce preparate vor avea cele doua echipe de gatit, ce reactii spectaculoase se vor naste in bucatarie, ce piedici vor avea de trecut concurentii, ce comentarii vor imparti in stanga si-n dreapta juratii, dar mai ales cine castiga si cine pierde, telespecttaorii Pro Tv vor afla in editia “MasterChef” de marti, 1 mai, de la 20.30, la Pro Tv.

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *