fbpx

Peste 70000 de participanți la prima zi de UNTOLD

de

Festivalul UNTOLD 2016 s-a dovedit un real succes încă din prima zi! Dacă anul trecut atmosfera a devenit tot mai fierbinte către ultimele zile ale manifestării, de data aceasta, participanții și-au dorit să fie prezenți chiar de la debutul concertelor și nu au greșit, căci cea dintâi seară a fost extrem de reușită, cu mari artiști și concerte absolut incendiare. James Arthur, Faithless, Fedde le Grand, Tiesto, fetele de la Nervo sau Dimitri Vegas și Like Mike au fost vedetele incontestabile ale serii.

Organizatorii estimează că peste 70.000 de festivalieri au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întreagii zile. Toate cele 1000 de bilete care s-au pus ieri în vânzare, pentru ziua de joi, s-au vândut în mai puțin de opt ore. Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul mare de fani, dar și de felul în care arată scena principală de pe URSUS UNTOLD ARENA – căci scena și spațiile din preajma stadionului URSUS sunt cu adevărat impresionante, uimindu-te încă de la intrarea în perimetrul magic UNTOLD.

Faithless au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală, iar cei doi componenți extrem de cunoscuți, Maxi Jazz și Sister Bliss au declarat în conferința de presă că au rămași uimiți de scena plină de magie.

Show-ul cu care a venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

„Am văzut scena principală, este incredibilă, plină de magie. Credem în lucrurile magice, fără magie, spectacolul nu ar fi complet. Ne place România pentru că oamenii sunt calzi și plini de viață.”

Fedde le Grand a așteptat cu nerăbdare să revină la Cluj-Napoca. Artistul a urcat pe scenă și la prima ediție a festivalului UNTOLD. Anul trecut, a inclus show-ul de la Cluj într-un video de prezentare a turneelor din anul 2015.

„Mi-a plăcut foarte mult anul trecut, iar publicul a fost incredibil și scena extraordinară. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, și nu poți să-ți dorești ceva mai mult ca artist. Este extraordinar să mă aflu printre headlineri, am așteptat toată ziua să urc pe scenă. M-am distrat foarte bine și acum un an, dar anul acesta a fost incredibil!”

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii, imnul și povestea Universului UNTOLD 2016: The World Capital of Night and Magic.

Pe URSUS UNTOLD ARENA au urcat în prima zi a festivalului James Arthur, Naughty Boy, Nervo, Faithless, Fedde Le Grand, Tiesto, Dimitri Vegas&Like Mike, iar pe celelalte scene au concertat alți peste 20 de artiști printre care Rudimental, The Martinez Brothers, Route 94, Nahko & Medicine for the People.

Cei peste 70.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit aseară experiența unică a celui mai așteptat eveniment din România, UNTOLD.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.