fbpx

Petale de trandafir sălbatic pentru o piele luminoasă: Korres Wild Rose

de

KORRES WILD ROSE, gamă de produse cosmetice pentru o piele luminoasă, s-a lansat oficial pe piața din România. Concentrându-se pe beneficiile dovedite clinic ale ingredientului său cheie, trandafirul sălbatic, noile produse tratament se adresează unui ten neuniform, cu pete pigmentare și semne vizibile de îmbătrânire, transformând tenul tern într-unul radiant, proaspăt și revitalizat, de la prima aplicare.

Trandafirul sălbatic a fost întotdeauna un simbol puternic în istoria KORRES, astfel încât a devenit sinonim cu marca elenă de îngrijire a pielii. Este ingredientul secret, selectat de fondatorul George Korres pentru prima sa formulă cosmetică, prima cremă de față hidratantă rezistentă 24 ore, lansată în anul 1996. Descendentă a celui mai popular elixir al frumuseții KORRES – uleiul cu extract de trandafir sălbatic pentru petele pigmentare – crema hidratantă Wild Rose 24h a reprezentat prima inovație globală a mărcii.

Gama de produse KORRES WILD ROSE include toate produsele esențiale pentru obținerea unui ten luminos:

  • Crema de zi, îmbunătățită cu extract de Imperata Cylindrica, planta de deșert care oferă hidratare timp de 24h;
  • Ser de față și ochi, un produs unic cu extract de baobab, ce acționează ca tensor, prevenind apariția ridurilor;
  • Cremă contur de ochi, care oferă luminozitate și netezește zona din jurul ochilor, estompând, în același timp, cearcănele și liniile fine;
  • Colour Correcting Cream SPF 30 care corectează, calmează și luminează pielea.

Gama de produse WILD ROSE demonstrează o acțiune reparatoare semnificativă, alături de proprietățile de hidratare și catifelare care sunt adăugate pe lista amplă de beneficii. Bogată în conținut de vitamina C – de nouă ori mai ridicat decât cel al sucului unei portocale – în acizi grași esențiali omega-3, 6, 9 și vitamina A, gama contribuie la distribuirea uniformă a melaninei și la îmbunătățirea generală a texturii tenului. Gama WILD ROSE conferă pielii o strălucire unică și un aspect radiant.

În cadrul unui proiect dezvoltat de Korres în jurul gamei WILD ROSE, denumit The Overnight Project, a fost raportată o îmbunătățire a texturii tenului după o singură aplicare la 97% dintre femei. Produsul KORRES Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial este un tratament inovator pentru revitalizarea, hidratarea intensă și strălucirea tenului; literalmente un somn bun într-o sticluță. Acesta a fost dezvoltat în jurul științei somnului și a ritmului circadian, ceasul nostru interior, pentru ca până dimineața să îi ofere pielii catifelarea unei petale de trandafir. Pielea devine mai luminoasă, uniformizată și extrem de radiantă zi după zi.

KORRES WILD ROSE- GAMA DE PRODUSE COSMETICE PENTRU O PIELE LUMINOASĂ

WILD ROSE ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL

Mască facială de noapte cu extract de trandafir sălbatic

Îmbunătățește textura pielii cu fiecare aplicare.

O descoperire revoluționară pentru somnul de frumusețe; mai mult decât o simplă mască, mai mult decât o cremă de noapte, oferă o acțiune de întinerire pe mai multe niveluri, îmbunătățind textura pielii chiar după o singură aplicare. Combinând uleiul de trandafir sălbatic cu vitamina C stabilizată pentru o strălucire intensă a tenului, Advanced Repair Sleeping Facial întărește procesul natural de regenerare celulară în timpul somnului, pentru a oferi pielii, până dimineața, catifelarea unei petale de trandafir. Grație texturii sale lejere, se absoarbe instant în piele, lăsând-o fină și catifelată. Tenul este reîncărcat peste noapte și devine din ce în ce mai luminos, uniformizat și extrem de radiant.

  • Revoluționează somnul de frumusețe
  • Îmbunățește textura pielii de la prima aplicare
  • Piele mai fină și mai catifelată dimineața

97% dintre femeile care au testat produsul au declarat că au resimțit o îmbunătățire a texturii pielii după o singură aplicare.

Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial este un tratament inovator pentru revitalizarea, hidratarea intensă și strălucirea tenului; literalmente un somn bun într-o sticluță. Acesta a fost dezvoltat în jurul științei somnului și a ritmului circadian, ceasul nostru interior. Pielea devine mai luminoasă, uniformizată și extrem de radiantă zi după zi.

Trandafirul sălbatic, cu o concentrație ridicată de vitamina C – de nouă ori mai mare decât cea a sucului unei portocale – oferă luminozitate și uniformizează culoarea tenului. Greutatea moleculară scăzută de acid hialuronic, combinat cu aloe și ulei de jojoba, amplifică sinteza de colagen, lăsând pielea profund hidratată, fină și radiantă.

Studii clinice in vivo

97% dintre femeile care au testat produsul au declarat că au resimțit o îmbunătățire a texturii pielii după o singură aplicare.

După două săptămâni de utilizare, un procentaj de 100% dintre femei au raportat:

  • Hidratare intensă
  • Reducerea vizibilă a liniilor fine ale tenului

97% dintre femei au raportat o strălucire intensă a tenului.

94% dintre femei au raportat un ten uniformizat.

Ingrediente active

  • Ulei de trandafir sălbatic – o sursă naturală de vitamina C, bogat în acizi grași omega-3, 6, 9 și vitamina A – reduce liniile fine și dicromiile, ajutând la distribuirea uniformă a melaninei. Are proprietăți antioxidanre, hidratante și calmante.
  • Vitamina C – în cea mai stabilă formă a sa, îmbunătățește aspectul ridurilor și al discromiilor, întinerind tenul și conferindu-i luminozitate.
  • Compus antioxidant derivat din rădăcinile tumericului – acționează împotriva radicalilor liberi și uniformizează tenul.
  • Concentrație moleculară scăzută de acid hialuronic – reîntinerește tenul și previne îmbătrânirea, prin sporirea sintezei de colagen în fibroblastele dermice.
  • Complex special de jojoba, mimosa și floarea-soarelui – hidratează și hrănește tenul, formând un scut neted care protejează pielea de deshidratare.

 

95,0% ingrediente naturale

NU CONȚINE: uleiuri minerale, ceară de petrol/parafină, siliconați, parabeni, propilenă glicol, etanolamină, PEG, SLES, ALES, vopseluri sintetice, ftalați, Polycyclic Musks , retinol

WILD ROSE ADVANCED BRIGHTENING & NOURISHING FACE OIL

Ulei de față cu extract de trandafir sălbatic

Îmbunătățit cu formula care permite absorbția de 10 ori mai rapidă a vitaminei C, Korres face o călătorie înapoi la origini odată cu lansarea unei ediții îmbunătățite a primului său elixir de frumusețe – noul Wild Rose Brightening & Nourishing Face Oil, infuzat cu petale de trandafir în onoarea acestui ingredient prețios. Noul ulei facial este îmbunătățit cu Super Vitamina C care crește puterea de absorbție a vitaminei C în piele cu până la 1000%, pentru o luminozitate sporită, îmbunătățind aspectul liniilor fine și al discromiilor. Acest ulei prețios are concentrația cea mai mare de vitamina C, dintre toate produsele gamei WILD ROSE.

  • Îmbunătățit cu vitamina SUPER C pentru o absorbție de 10x mai rapidă a vitaminei C
  • Cea mai ridicată concentrație de vitamina C
  • Iluminează tenul

97% dintre femeile care au testat produsul au declarat că au resimțit un ten revitalizat, cu un aspect mai tânăr și mai sănătos, în două săptămâni.

Studiile clinice (in vitro) pentru Super Vitamina C înregistrează contribuția sa la reglarea factorilor care influențează uniformizarea nuanței tenului. Acest ulei prețios reprezintă cel mai nou produs al gamei WILD ROSE, cu cea mai ridicată concentrație de vitamina C; sistemul său unic de luminozitate este amplificat cu ulei de trandafir sălbatic, cu un conținut bogat de vitamina C – de nouă ori mai ridicat decât cel al sucului unei portocale – pentru a îmbunătăți aspectul liniilor fine, al discromiilor și al întregii texturi a pielii.

Cu o absorbție rapidă și non-uleios, acest ulei tratament este hrănitor, bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți puternici, reface instantaneu hidratarea tenului și îmbunătățește aspectul liniilor fine și al discromiilor.

Studii clinice in vivo

97% dintre femeile care au testat produsul au declarat că au resimțit un ten revitalizat, cu un aspect mai tânăr și mai sănătos, în două săptămâni.

După două săptămâni de utilizare, un procentaj de 100% dintre femei au raportat:

  • Hidratare intensă
  • Hrănire în profunzime a pielii
  • Textură îmbunătățită a tenului
  • Piele catifelată

Ingrediente naturale

  • Super Vitamina C – The formula is boosted with super C which increases skin’s vitamin C absorption by 1,000 percent to support natural collagen synthesis, powerful skin brightening, tone repair, and antioxidant protection against free radical and UV damage.această formă specifică de vitamina C stabilizată – Super Vitamina C – sporește nivelul de absorbție al vitaminei C cu până la de 10x mai repede, maximizând efectul de luminozitate. Inhibă activitatea tirozinazei și reduce apariția decolorărilor. De asemenea, oferă protecție antioxidantă și stimulează sinteza colagenului pentru a reduce liniile fine și a crește elasticitatea pielii.
  • Ulei de trandafir sălbatic – o sursă naturală de vitamina C, bogat în acizi grași omega-3, 6, 9 și vitamina A – reduce liniile fine și dicromiile, ajutând la distribuirea uniformă a melaninei. Are proprietăți antioxidanre, hidratante și calmante.
  • Extract de Psysalis Angulata – principalul factor de protecție împotriva îmbătrânirii. Protejează împotriva razelor infraroșii și a radiației termice, contribuind la procesul de sinteză a colagenului; îmbunătățește elasticitatea pielii și reduce apariția ridurilor.
  • Bisabolol și extract de ghimbir – o combinație echilibrată de anti-iritanți naturali care reduc eritemul. Acționează împotriva efectelor negative ale poluării, variațiilor de temperatură și radiațiilor solare.

 

94,5% Ingrediente naturale

NU CONȚINE: uleiuri minerale, ceară de petrol/parafină, siliconați, parabeni, Propilen Glicol, Etanolamină, PEG, SLES, ALES, vopseluri sintetice, ftalați, Poly cyclic mosks, retinol.

GAMA DE PRODUSE WILD ROSE

WILD ROSE / ADVANCED REPAIR SLEEPING FACIAL

 

WILD ROSE / ADVANCED BRIGHTENING & NOURISHING FACE OIL

 

WILD ROSE / 24-HOUR MOISTURISING & BRIGHTENING CREAM / NORMAL-DRY SKIN / SPF6

 

WILD ROSE / 24-HOUR MOISTURISING & BRIGHTENING CREAM / OILY-COMBINATION SKIN

 

WILD ROSE / BRIGHTENING & LINE-SMOOTHING SERUM / FACE & EYES / ALL SKIN TYPES

 

WILD ROSE / EYE CREAM / BRIGHTENING, FINE LINES & DARK CIRCLES / SPF 15

 

WILD ROSE / COLOUR CORRECTING CREAM SPF30 (LIGHT & MEDIUM SHADE)

Produsele din portofoliul mărcii Korres sunt distribuite la nivel național prin intermediul companiei ND Medhealth, importator, distribuitor și comerciant de produse farmaceutice, cosmetice, suplimente alimentare și produse de sănătate, și pot fi găsite în lanțurile de farmacii și magazinele partenere.

***

Despre KORRES

KORRES este o marcă elenă de produse cosmetice cu originea în prima farmacie homeopată din Atena. Primul produs KORRES a fost un sirop din plante aromate, cu miere și anason, o rețetă inspirată de “rakomelo”, un preparat cald cu miere, pe care bunicul lui George Korres obișnuia să îl prepare în orașul său natal de pe insula Naxos. Înființată în 1996 cu scopul de a utiliza resursele științifice pentru dezvoltarea unor produse sigure și eficiente din punct de vedere clinic, KORRES oferă astăzi o gamă complexă de produse de îngrijire a pielii și a părului, produse cosmetice, precum și produse pentru protecția solară și preparate din plante.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa: www.korres.com sau pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/Korres.ro/.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.