fbpx

Pleci la schi în Austria? Nokian Tyres are concursuri și premii originale pentru iubitorii sporturilor de iarnă

de

Dacă ești în weekendul 28-29 ianuarie 2017 în stațiunea austriacă de schi Kühtai, o statiune alpină din Tirol, aflata la aproximativ 35 km de Innsbruck, poți câștiga două skipass-uri de două zile pentru tine și persoana care te însoțește! Scrie-ne într-un comentariu la acest articol dacă vei fi acolo în weekendul amintit și dacă iubești sportul, și poți să te bucuri nu doar de activități extraordinare desfășurate de Nokian Tyres în localitate în toată acea perioadă, ci și de un premiu valoros oferit de Nokian Tyres constând în cele două skipassuri.

Producătorul finlandez de anvelope de iarnă premium a lansat recent o campanie de imagine în Europa Centrală. Având drept canale principale digitalul și outdoor-ul, campania include de asemenea concursuri și premii nonconformiste. Campania de comunicare, având ca scop susținerea brandului producătorului nordic Nokian Tyres, aduce în prim-plan condițiile meteo dificile care definesc Finlanda, condiții care i-au constrâns pe finlandezi să inventeze prima anvelopă de iarnă din lume, în urmă cu optzeci de ani. Turiștii vor întâlni această campanie în 14 stațiuni de schi importante din patru țări europene – Austria, Elveția, Germania și Italia, unde vor fi amenajate peste 2,200 de spații OOH. Conceptul campaniei va fi amplificat de activități însoțitoare, care se vor desfășura în resorturile selectate. Un exemplu este activitatea din 27 ianuarie 2017, în stațiunea austriacă Kühtai, care va încerca să-i găsească pe cei suficient de îndrăzneți pentru a sări într-o piscină înghețată pregătită de Nokian Tyres, având ca premii îmbrăcăminte termică oferită de brandul finlandez OneWay. Branding-ul Nokian Tyres din stațiune va fi completat de statui de gheață, precum cea a unui urs, acesta apărând și alături de ambasadorul Nokian Tyres, campionul de F1 Mika Häkkinen, în spotul TV pentru Europa.

De asemenea, decembrie a adus pe profilul de Instagram al Nokian Tyres Europe (@nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope) un concurs la fel de „nordic”, adresat câtorva țări din Europa Centrală, în care oamenii pot încerca să se compare cu aprigii finlandezi. Tot ce trebuie să facă este să își bage fața în zăpadă, să facă o fotografie și să îi dea share pe Instagram cu hashtag-ul #shapedbynorth pentru a intra în competiția pentru premiul cel mare, o excursie de trei zile dincolo de Cercul Polar de Nord, la centrul de testare „White Hell” al Nokian Tyres. Vor exista trei astfel de premii, fiind anunțate câte unul în fiecare lună, pe lângă alte premii precum vouchere pentru îmbrăcăminte de iarnă de designer. Se pot înscrie în competiție participanți din țările europene selectate.

Despre Nokian Tyres

Nokian Tyres a fost fondată în 1988, însă își are rădăcinile în anul 1898, când a fost înființată Suomen Gummitehdas Oy sau Fabrica de cauciuc finlandeză. Compania este cel mai nordic producător de anvelope din lume. Promovează și facilitează șofatul în siguranță, în condiții exigente. Anvelopele inovatoare pentru autoturisme de pasageri, camioane și mașini grele, sunt comercializate în special în zonele cu zăpadă, împădurite, și cu condiții de șofat dificile din cauza anotimpurilor schimbătoare.

În 2015, cifra de afaceri netă a companiei a fost de aproximativ 1,4 miliarde euro, iar la finalul anului numărul angajaților a fost de 4.400. Acțiunile Nokian Tyres sunt listate la bursa Nasdaq Helsinki. Unitățile de producție se află în Finlanda și Rusia. La sediul central din Nokia, Finlanda, are loc dezvoltarea centralizată a produselor, sunt finalizate prototipurile și sunt efectuate testele. Toate produsele sunt dezvoltate conform obiectivelor de siguranță durabilă și de respectare a mediului pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului. Sediul central al Nokian Tyres se află în Nokia, Finlanda, iar sediul european este la Praga.

Pentru mai multe detalii despre companie, vă rugăm vizitați: www.nokiantyres.com

Pentru a câștiga cele două skipassuri pentru weekendul 28-29 ianuarie în localitatea austriacă Kühtai, lăsați un comentariu la acest articol, fie pe site, fie pe Facebook.

 

Pentru cazul în care comentariile admise depășesc numărul de skipassuri disponibile, castigatorii o sa fie selectati aleator prin random.org.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.