fbpx

Pricomigdale cu coacaze imbracate in ciocolata

de

Minte-l putin: ca ai cules fructele de padure, acum, in miez de iarna, ca ciocolata ai topit-o doar cu gindul la noptile fierbinti petrecute impreuna cu el, c-ai dat migdalelor putin din aroma ta de femeie indragostita. O sa te creada, de la prima degustare. A ta si a prajiturilor.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente pentru 30 de biscuiti:

400 g de zahar pudra
300 g de migdale pisate
3 albusuri de ou
500 g de ciocolata topita
150 g de marmelada, dulceata
sau gem de coacaze
unt si putin zahar tos

Instructiuni

Incalzeste cuptorul la 220 de grade.
Separa 2 albusuri si bate-le spuma.
Adauga in ploaie migdalele pisate si jumatate din cantitatea de zahar, si amesteca cu miinile.
Pasta trebuie sa aiba consistenta unui aluat moale.
Putin cite putin, continuind sa amesteci, adauga cel de-al treilea albus si restul de zahar.
Imparte compozitia in bile mici, preseaza-le ca sa obtii tot atitea discuri inalte de 1 cm.
Asaza-le pe o tava unsa cu unt, iar deasupra lor presara zahar tos.
Da la cuptor pentru citeva minute.
Trebuie sa fie crescute si crocante.
Se scot, se racesc si se unesc doua cite doua cu putina marmelada, gem sau dulceata de coacaze. Apoi, scufunda-le fiecare pe jumatate in ciocolata topita.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Comentarii

  • Play Angry Bird Online
    Look and feel your main leading with Angry Birds Online Game Free Play
    Angry Birds Game Free

    matthewschaeferob decembrie 3, 2011 5:05 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.