fbpx

Primăvara începe cu un hit! Claudia Pavel lansează “Hit the Dancefloor!

de

Claudia Pavel ne invită pe ringul de dans în cel mai recent single al ei, „Hit the Dancefloor”, lansat ca un lyric video, ce se poate deja urmări pe website-ul www.claudiapavel.com și pe platforma YouTube.

„Hit the Dancefloor” este un urban dance foarte actual, „o piesă hot, de ieșit din iarnă, perfectă pentru club”, declară cântăreața.

Piesa a fost creată în studioul Rolla 7, fiind alegerea Claudia Pavel din mai multe variante. „Hit the Dancefloor e piesa pe care am ‘simțit’-o eu dintre cele care mi s-au propus;  am mers foarte mult pe `feeling`, e o piesă pe care mi-a venit să dansez”. Legat de ritmul efervescent al melodiei, Claudia Pavel ne invită: „Să dansăm!  Să ne distrăm!”.

În 2017, Claudia Pavel se va implica în mai multe aspecte ale creației muzicale: pe lângă interpretare, se va ocupa de compunerea liniilor melodice și a versurilor unora dintre următoarele sale hit-uri. Următoarea piesa a Claudiei Pavel, „Touch Me”, produsă de Mihai Ogășanu, un „pop dance foarte actual”, poartă semnătura cântăreței cât privește linia melodică. Piesa va fi lansată în luna aprilie a acestui an. De asemenea, Claudia Pavel va ține legătura cu fanii prin intermediul blogului ei, ce se poate accesa la adresa www.claudiapavel.com. Cel mai recent articol al cântăreței se numește „Valorile după care îl cresc pe Noah”. Se poate citi aici: http://claudiapavel.com/category/mommy-the-city/

„Hit the Dancefloor” urmează unei serii de trei melodii de dragoste ale Claudiei Pavel, „Don’t miss missing you”, „Privilege” și „Deja vu”. Cele trei melodii au fost cântate și la evenimentul „Jocurile dragostei, de Dragobete”, organizat vineri, 24 februarie, la București, în scopul strângerii de fonduri pentru combaterea sclaviei moderne.

„Don’t miss missing you” este „o poveste de dragoste gone wrong, dar în final mesajul e pozitiv – e ok să suferi, să ne acceptăm suferința, să nu ne fie frică să iubim din nou”, spune cântăreața.
Legat de piesa „Privilege”, Claudia Pavel face o mărturisire emoționantă – „Atunci când interpretez Privilege, mă gândesc la fiul meu”… „Déjà vu” e cea mai recentă piesă în română a vedetei.

Claudia Pavel a colaborat cu nume sonore din industria muzicală, precum Marius Moga, Smiley, CRBL, dar şi cu artişti internaţionali ca Fatman Scoop, Ja Rule şi Dante Thomas. Piesa „A guy like you” este cel mai recent feat internaţional, cu Dante Thomas.

Claudia este artist exclusiv „Sprint Media Group”, încă din anul 2015.
În 2014, Claudia Pavel  juca în thrillerul independent „Terapie pentru crimă”. În 2015, Claudia Pavel dubla pentru prima dată un personaj animat. Rolul de voce l-a obținut  în animaţia „Crăiasa Zăpezii”.

Piesa „Hit the Dancefloor” poate fi accesată la aceste link-uri:

http://claudiapavel.com/hit-the-dancefloor-un-urban-dance-foarte-actual/

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.