fbpx

Prințesa Furată, o fermecătoare poveste de iubire pentru copii, părinți și bunici

de

A intrat în cinematografele din România o nouă animație minunată, povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan. Filmul are peripeții, suspans, emoție, umor și, bineînțeles, o minunată morală de reținut pentru toată viața: iubirea e întotdeauna mai puternică decât răul…

Mila, fiica regelui, e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.

Vedete din România au realizat dublajul filmului, creând o minunată versiune în limba română a unei povești animate de neratat.

Actorul Ionuț Ionescu este Fin, un vrăjitor care a luptat odată cu maleficul Chernomor, însă a fost învins și blestemat,  ba, mai mult decât atât, și-a pierdut pentru totdeauna iubita.
Dar acum îl va ajuta pe Ruslan să o găsească pe Mila, cu speranța că măcar el va reuși să rupă blestemul.

CRBL este Domnul Pisică, inteligent și cult – mai inteligent și mai cult decât mulți oameni. El are în grijă o bibliotecă magică și un portal către o lume de basm închisă într-un stejar imens. Misterios și nu tocmai vorbăreț, deține multe secrete, printre care și esența magiei. Este un maestru al Artelor Marțiale și un bun cunoscător al culturii orientale.
Slăbiciuni: Bucățile de hârtie legate cu ață
Puncte forte: Abilitatea de a se transforma în monstru după pofta inimii

Cristi Neacșu este Ruslan, un actor care își dorește cu ardoare să devină cavaler, și va juca rolul vieții lui salvând-o pe Mila din ghearele maleficului vrăjitor Chernomor.

Iar Alexandra Radu este Mila, prințesa care și-a petrecut toată viața în spatele zidurilor castelului. Dornică de aventură,  Mila va trăi tot ce și-a dorit vreodată atunci când îl va întâlni pe Ruslan. Împreună îl vor învinge pe maleficul vrăjitor Chernomor și vor cunoaște iubirea adevarată.

Sinopsis:

Pe vremea cavalerilor curajoși, a frumoaselor prințese și a vrăjitorilor răzbunători, un tânăr luptător numit Ruslan pleacă în căutarea prințesei Mila. În ciuda diferențelor sociale, Mila și Ruslan, suflete pereche, se îndrăgostesc unul de celălalt. Însă fericirea lor este spulberată când Mila este răpită de Chernomor, un vrăjitor malefic. Totuși, după multe peripeții, în care cei doi se pierd și se regăsesc, îndrăgostiții vor rămâne împreună iar, la final, vedem poze de la nunta lui Ruslan și a Milei la care toată lumea, chiar toată lumea, a fost invitată!

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.