fbpx

Publicul din România, „Invitat” la o premieră: The Motans lansează primul videoclip de la noi realizat printr-o tehnică inovatoare

de

Primul clip din România realizat cu ajutorul inteligenței artificiale pe zona de style transfer este semnat de The Motans și se lansează azi. Videoclipul piesei „Invitat” este unul atipic, dar original și artistic și reprezintă o inovație din punct de vedere tehnic.

„Style transfer prin CNN (Convolutional Neural Network) este o tehnică prin care se recompune o nouă imagine plecând de la una de referință și aplicat stilul pe imaginea conținut. Este pentru prima dată când folosim inteligența artificială într-un proiect media. Rezultatul pe care l-am obținut cu The Motans – „Invitat” este un prim pas ce deschide o nouă etapă în aplicarea acestei tehnologii în următoarele proiecte. Și nu mă refer aici doar la Style Transfer, ci mă refer la o arie largă de produse ce ne pot eficientiza timpul în orice domeniu”, spune Bogdan Păun, regizor NGM.

Piesa „Invitat” este compusă de Denis Roabeș, iar clipul este semnat de NGM Creative, regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan.

The Motans – Invitat

Melodia „Invitat” a fost lansată înaintea clipului și a adunat deja aproape 2,3 milioane de vizualizări pe YouTube. Cu un sound aparte, piesa vorbește despre iubire, dezamăgiri, despre jocurile vieții care uneori sunt ciudate și greu de înțeles. „Viața e un lucru foarte interesant. Îți mulțumesc pentru tot ce ai fost în viața mea. Ești un om minunat și îți doresc să fii fericită!”, spune Denis Roabeș.

Anul acesta The Motans pregătește un show unic, cu un concept suprarealist, primul concert de anvergură, un adevărat spectacol de lumini și proiecții. „The Motans Grand Concert” va fi cel mai grandios concert pe care artistul îl pregătește pentru toți fanii, dar și pentru cei care își doresc să ia parte la un show unic. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București. Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus”, care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte să ne fi născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.themotans.com/

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent United, agenție de talente și endorsement, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.