fbpx

Regatul de gheaţă: Sărbători cu Olaf intră în cinematografe în deschiderea animației Coco

de

Animația de scurt-metraj Olaf’s Frozen Adventure, noul scurt-metraj marca Disney, va putea fi vizionat în cinematografe, în deschiderea animaţiei muzicale Coco, deci se pregătește un dublu cadou în cinematografe pentru copiii noștri! Ca să intrăm în atmosferă, distribuitorul Forum Film a organizat o petrecere pe cinste pentru spectatorii mici și mari, la clubul Mini Art Show.

fotografii de Mihnea Ratte

Va trebui să mergeți la film ca să primiți ambele daruri animate care, din 24 noiembrie, intră în cinematografele din întreaga țară!

Despre ce este vorba în COCO?

În ciuda faptului că muzica a fost interzisă în familia sa de generaţii, Miguel (vocea lui Anthony Gonzalez) visează să devină un mare muzician, la fel ca idolul său, Ernesto de la Cruz (vocea lui Benjamin Bratt). Disperat să-şi dovedească talentul, Miguel se trezeşte transportat în lumea magică şi colorată a „Ţinutului Morţilor”, după o serie de evenimente misterioase. De-a lungul drumului, îl întâlneşte pe încântătorul Hector (vocea lui Gael Garcia Bernal), iar împreună pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a afla povestea reală din spatele istoriei familiei lui Miguel. Regizat de Lee Unkrich („Toy Story 3”), co-regizat de Adrian Molina şi produs de Darla K. Anderson („Toy Story 3”).

Filmul „Coco” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 24 noiembrie 2017, variantă subtitrată şi dublată. În plus, tot începând cu 24 noiembrie 2017, în cinematografe, în deschiderea animaţiei „Coco”, va putea fi văzut şi scurtmetrajul „Regatul de gheaţă: Sărbători cu Olaf”. Având patru melodii noi pe coloana sonoră, scurtmetrajul de 21 de minute le aduce pe îndrăgitele personaje înapoi pe marele ecran, incluzându-l pe Olaf (vocea lui Josh Gad), care are o nouă misiune, aceea de a strânge cele mai frumoase tradiţii de sărbători pentru Anna (vocea lui Kristen Bell), Elsa (vocea Indinei Menzel) şi Kristoff (vocea lui Jonathan Groff).

Trailere

„Coco”

https://www.youtube.com/watch?v=KhjxbeIbW18

https://www.youtube.com/watch?v=kIvykXWJ7Wc

„Regatul de Gheaţă: Sărbători cu Olaf”

https://www.youtube.com/watch?v=WkLnDm2svrg

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.