fbpx

Revelion Centenar cu 70.000 de participanți!

de

Revelion Centenar, cea mai mare petrecere în aer liber din București, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB, a reunit în seara Anului Nou peste 70.000 de participanți în Piața Constituției.

Fotografii de Petru Ivu. Fotografia din deschidere de Daniel Oprea

Revelion Centenar a marcat 100 de ani de la Marea Unire cu un spectacol de proporții care a transformat Piața Constituției în cele peste 6 ore de muzică live. Pe scena de dimensiuni impresionante au urcat cei mai în vogă artiști ai momentului – Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, dar și un invitat special de renume internațional, ATB, care a mixat live până după ora 1.

Revelion Centenar rămâne un reper pentru evenimentele viitoare, atât ca amploare, cât și ca dinamica fără precedent a efectelor folosite cu ajutorul celor 260 de metri pătrați de ecrane led și a celor 20 de tiruri de echipamente. Pe lângă proiecțiile de lumină și laser, show-ul incendiar de artificii de la miezul nopții a fost unul dintre cele mai spectaculoase regaluri pirotehnice.

Gabriela Firea, Primarul Capitalei, a declarat: ”La mulți ani tuturor românilor! Mă bucur că bucureștenii și turiștii au ales, în număr atât de mare, să petreacă Revelionul în Piața Constituției, la spectacolul organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB. Petrecerea din acest an a fost una specială, dedicată Centenarului Marii Uniri și le doresc tuturor românilor pace, multă sănătate, liniște și bucurii! La mulți ani, București! La mulți ani, România!”

 

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festivals internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival și al Zilelor Bucureștiului.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · · ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.