Robert Turcescu si Casa Presei se apuca serios de cantat. Oare vor reusi?

de

Robert Turcescu vrea sa cunoasca succesul si in muzica. Acesta, alaturi de Casa Presei, proiectul sau de live band au semnat cu casa de discuri Cat Music si vor sustine un prim concert Cat Music, vineri, 27 ianuarie, la Coyote Café, pe Calea Victoriei 48 – 50, orele 23.00.

In urma cu doua luni a fost lansat si primul single Robert Turcescu & Casa Presei, intitulat “Ce-mi pasa mie”.

Trupa “Casa Presei” a fost infiintata la inceputul anului 2010 si este formata din Robert Turcescu, voce, chitara; Gabriel Basarabescu, clape, voce; George Vila, chitara, voce; Radu Cartianu, bass: Alina Crisan, saxofon, percutie, voce; Dan Teodorescu, tobe.

“Casa Presei” a fost infiintata din dorinta de a aduna oameni pasionati de muzica, dar care practica o alta profesie: aceea de jurnalist. Asa se face ca, atat Robert Turcescu, cit si George Vila si Gabriel Basarabescu sunt ziaristi. Exceptie fac Radu Cartianu, Alina Crisan  si Dan Teodorescu. Cartianu lucreaza pentru EMI Music si a fost component al trupei Timpuri Noi si manager al mai multor artisti, Dan Teodorescu este muzician profesionist in Orchestra Radio si nu numai, iar Alina Crisan, desi absolventa a unei facultati de jurnalistica, are studii muzicale si lucreaza in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

In mod foarte realist, Oana Sarbu, iubita lui Robert Turcescu, s-a aratat destul de sceptica cu privire la succesul proiectului, intr-un interviu acordat Roxanei Iliescu pentru B1 Tv precizand ca muzica e un domeniu in care e foarte greu sa razbati, iar Robert este un jurnalist exceptional, care poate nu va gasi timp suficient pentru a se dedica unei cariere artistice atat de dificile.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *