Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, s-a logodit

de

Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca pentru cea de-a treia oara, potrivit unor surse citate in presa britanica.

Legendarul chitarist in varsta de 65 de ani are o relatie cu producatoarea de teatru Sally Humphreys, care a inceput in urma cu sase luni. Ronnie Wood a cerut-o in casatorie pe noua lui iubita saptamana trecuta.

 

“Ronnie si Sally sunt prieteni de multa vreme. Lui i-a placut dintotdeauna de ea, insa ea era implicata intr-o relatie. De cateva luni sunt de nedespartit si el s-a hotarat sa se casatoreasca din nou. Colegul sau de trupa Keith Richards a ras de acest lucru. S-a saturat sa ii tot cumpere cadouri de nunta”, a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

 

Ronnie Wood s-a despartit de sotia lui Jo, cu care a fost casatorit timp de 23 de ani, dupa o aventura cu o chelnerita rusoaica, in 2008. Divortul lor a fost finalizat in 2011. Wood si Jo, fost model, au impreuna doi copii: Leah, in varsta de 33 de ani, si Tyrone, in varsta de 27 de ani. Anterior, Ronnie Wood a fost insurat cu modelul Krissy Findlay, din 1971 pana in 1978.

 

Wood face parte din trupa The Rolling Stones, care s-a format la Londra in 1962 si este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa. In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti.

 

MEDIAFAX

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *