fbpx

S-a redeschis superba terasă de la InterContinental

de

Luni seara, la Hotelul InterContinental Bucuresti, a avut loc petrecerea de re-deschidere a terasei de vara „Corso by Veuve Clicquot”- prima terasa din Bucuresti ce poarta numele renumitei marci de sampanie.

Evenimentul, organizat in acest an in parteneriat cu Camera de Comert Romania Portugalia a marcat si sarbatorirea Zilei Nationale a Portugaliei.

Peste 100 de celebritati, clienti, invitati ai camerei de comert, reprezentanti ai hotelului si ai companiei De Silva Exclusiv, importatoarea sampaniei, au participat la eveniment. Intre acestia Daniela Nane, Amalia Enache, Ilie Nastase, Cristina Cioran, Dana Savuica, Stelian Milu, Dana Gont, Cristi Dandes, Adina Halas, Dan Mihai Balanescu, Andrei Nourescu s-au bucurat de o seara cu delicii culinare portugheze si ritmuri de Fado in compania lui Ricardo Caria.

Invitatii prezenti s-au bucurat de sortimentele de sampanie Veuve Clicquot si Veuve Clicquot Rich cu gheata si fructe, legume sau ceai negru. Acestea se regasesc in noul meniu al terasei, care propune si o serie de cocktailuri noi pentru sezonul care abia a inceput, alaturi de salate, platouri orientale sau romanesti, smoothie-uri si snacks-uri.

“Suntem bucurosi sa redeschidem in acest an terasa de vara Corso by Veuve Clicquot inspirati de exuberanta, spiritul explorator si culorile gastronomiei portugheze. Sarbatorim in această seara, de Ziua Nationala a Portugaliei, similitudinile dintre culturile noastre – latinitatea, istoria europeana comuna si pofta de viata” a spus Carmen Cristea, director general interimar al Hotelului InterContinental Bucuresti.

Pentru iubitorii preparatelor portugheze, rasfatul continua si in perioada 11-13 iunie cu ’’Flavours of Portugal’’, un meniu special portughez, servit la cina atat la Braseria Corso cat si la restaurantul Modigliani. Meniul este o sarbatoare a gusturilor: ’’Ameijoas a Bulhao Pato’’, ’’Bacalhau Com Natas’’, ’’Baba de Camelo’’ si vin de Porto, sunt preparatele care vor transforma o cina obisnuita intr-o calatorie culinara.

Terasa de vara Corso by Veuve Clicquot, se afla la parterul Hotelului InterContinental Bucuresti, cu intrare directa din Bulevardul Nicolae Balcescu, avand 25 de locuri la masa si in gondole.

Terasa este deschisa zilnic intre orele 6.30 – 22.30, fiind locul perfect pentru a savura cafeaua de dimineata, dar si pentru a va racori cu un cocktail in timpul zilelor toride de vara sau pentru a va relaxa seara cu un pahar de sampanie Veuve Clicquot si un platou delicii culinare, impreuna cu prietenii.

Rezervari la : 0799 994 995 sau bucharest.restaurants@ihg.com.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.