S-au ales cei patru finalisti de la Vocea Romaniei

de

Peste 2 milioane de telespectatori au urmarit semifinala emisiunii “Vocea Romaniei”, difuzata de Pro TV, vineri, cand au fost alesi cei patru concurenti care se vor confrunta in finala pentru marele premiu de 100.000 de lei si un contract cu Universal Music Romania, informeaza televiziunea.

Peste 2 milioane de romani au ascultat “Vocea Romaniei” vineri, cand au fost alesi finalistii
BUCURESTI (MEDIAFAX) –
“Vocea Romaniei” si-a ales, vineri seara, finalistii – Tibi Scobiola, Vizi Imre, Julie Mayaya si Cristi Nistor sunt cei patru concurenti care, pe 26 decembrie, vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro si un contract cu Universal Music Romania.
Peste doua milioane de romani au urmarit semifinala in minutul de aur, de la 20.49, cand Pro TV a inregistrat 10,7 puncte de rating si 18,7% cota de piata. Pe parcursul a patru ore si jumatate (20.29 – 01.01), emisiunea a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile, inregistrand pe publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, o audienta medie de 9,1 puncte de rating si 23,8% cota de piata, in timp ce urmatoarea clasata, Antena 1, a obtinut o medie de doar 6,7 puncte de rating si 17,6% cota de piata.
Pro TV a fost lider de audienta si pe intreg publicul din mediul urban, cu o medie de 8,0 puncte de rating si 19,2% cota de piata, urmat de Antena 1, cu 5,6 puncte de rating si 13,3% cota de piata.
A fost o seara plina de muzica buna si duete surprinzatoare, in care telespectatorii Pro TV au putut savura un spectacol complet si complex. Lupta a fost stransa, insa departajarea a facut-o publicul. Pentru ca antrenorii si-au impartit egal procentajul, 50% pentru fiecare dintre concurenti, votul publicului a fost cel care a decis ca Tibi, Vizi, Julie si Cristi sa se lupte in finala de la “Vocea Romaniei”, care va avea loc la Pro TV in a doua zi de Craciun.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *