fbpx

SCARLET AURA: Showurile cu Rhapsody Reunion din Italia au fost extraordinare!

de

Trupa de melodic rock/metal cu voce feminină – SCARLET AURA reprezintă cu success România în turneul “20th Anniversary Farewell Tour”, al celor de la Rhapsody Reunion. Între 17 februarie și 20 martie turneul trece prin 13  țări și include 24 concerte. Muzicienii din SCARLET AURA, au făcut deja cunoscute primele imaginii și impresii, după ce au fost foarte bine primiți de fanii din Italia, unde au avut primele patru show-uri.

«Suntem în punctul în care “trăim visul”! Însă nu ne permitem să fim prea euforici pentru că responsabilitatea noastră  este imensă! Știam și noi acest lucru însă ne tot amintesc și managerul nostru finlandez, Tour managerul neamț care ne însoțește acum dar și Fabio Leone – vocalistul trupei Rhapsody Reunion – faptul că reprezentăm România și că scriem istorie muzicală pentru  trupele românești cu voce feminină….  ceea ce ne determină să fim din ce în ce mai buni… iar cei care ne ascultă confirmă asta!” », a spus Mihai Dănciulescu, chitaristul trupei.

SCARLET AURA se află în al patrulea turneu internațional și al doilea de mare anvergură europeană. “Este timpul nostru și turneul cel în care SCARLET AURA culege roadele concertelor susținute în deschiderea showurilor Tarjei, în urmă cu doi ani. De la o apariție la altă, construim notorietate, câștigăm noi fani, consolidăm relația cu cei care ne urmăresc deja de ani buni și ne apropiem pas cu pas de scene din ce mai mari,” a completat și Tatyana Shubina, Manager al trupei și reprezentat Outlanders Production.

Solista Aura Danciulescu concluzionează: ‘‘showurile din Italia incluse în turneul cu Rhapsody Reunion au fost extraordinare, nu ne-am fi putut imagina un inceput de turneu mai răsunător! Multumim publicului intalian pentru ca ne-a făcut să ne simţim fabulous. Abia aşteptăm să ajungem în următoarele ţări unde sperăm să întâlnim prieteni vechi şi să ne facem prieteni noi!’

Povestea turneului, în episoade, o puteţi urmări pe canalul de You Tube al trupei:

http://bit.ly/2BIzMg9

Discografie Scarlet Aura:

-“The Rock Chick” album – lansat de Universal Music în 2014 (RO)

-“Tomboy” digital single – lansat de Universal Music în 2014 (RO)

-“Falling Sky” album – lansat de Pure Rock Records în 2016 (DE)

-“The Beast Within Me” single – lansat de Outlanders Productions Oy în 2017 (FIN)

-“Memories” album – lansat de Outlanders Productions Oy în 2017 (FIN)

Despre Scarlet Aura:

Trupa Scarlet Aura și-a început aventură sub numele de AURA în 2014 când a lansat primul album “The Rock Chick” prin casă de discuri Universal. Redenumirea trupei a venit în 2015 cu o identitate mult mai bine definită care spune totul despre personalitatea lor electrică.

Scarlet Aura a devenit cunoscută la nivel internațional după câștigarea concursului “The Black Sea Battle of the Bands” în Kavarna Rock Fest 2014 din Bulgaria dar și după turneul susținut alături de Tarja Turunen în 2016 în Germania, Elveția și Austria. Atunci, Scarlet Aura a lansat albumul “Falling Sky”, un album produs de faimosul Roy Z că a lucrat cu artiști că Helloween, Rob Halford, Skid Row. Toate acestea au avut că rezultat turneul “Falling Sky” din câteva țări Europene în 2016-2017.

Astăzi, Noul Single da numele unui turneu inedit – “The Beast Within Me Tour” programat să se întindă până în aprilie 2018. Show-urile prezintă noile materiale – single-ul “The Beast Within Me” , albumul “Memories” dar și melodii surpriză de pe albumele anterioare.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.