fbpx

Se suplimenteaza biletele la Gazon B pentru show-ul Queen + Adam Lambert

de

Show-ul Queen + Adam Lambert se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase turnee aduse vreodata in Romania, combinand hit-urile deja legendare ale trupei cu elementele inovatoare de design de scena, lumini si efecte speciale, la care au contribuit cei mai apreciati creativi din industrie.

Peste 300 de lumini inteligente vor fi instalate pentru concert si vor fi insotite de un joc de lasere impresionant, creat de aceeasi companie care s-a ocupat de spectacolele din deschiderea si inchiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. La toate acestea se adauga cea mai puternica masina de fum greu din lume, cu o capacitate impresionanta: poate umple 6 terenuri de tenis cu fum de grosimea de un metru intr-un minut!

Constructia scenei, cu o deschidere de 22 metri, a inceput in weekend si va fi finalizata pe parcursul acestei nopti. Scena se va prelungi cu un podium de 14 metri lungime, ce ii va aduce pe artisti mai aproape de public, iar ecranele de 6×4 metri vor asigura o mai buna vizibilitate intregului spectacol.

In backstage s-au amenajat 12 cabine (Brian May, Roger Taylor si Adam Lambert beneficiind fiecare de propria camera), incluzand o garderoba, o camera de masaj si un spatiu de relaxare pentru trupa. Desi sunt unii dintre cei mai adorati artisti din lume, cerintele membrilor Queen si ale lui Adam Lambert nu au fost exaggerate: in cabinele lor se vor gasi bauturi racoritoare, apa, vin, fructe organice si selectie de nuci. O cerinta speciala a venit din partea lui Brian May, care a dorit sa deguste un vin rosu local de calitate. Pentru a le asigura confortul de care au nevoie, pe toata sederea lor in Romania artistii vor fi transportati cu masini Audi.

Turneul european din 2016, inceput in luna mai in Portugalia, a cuprins 15 tari si se va incheia peste 5 zile. Spectacolul din Bucuresti este al treisprezecelea din turneu si marcheaza prima vizita a trupei in Romania.

In urma ultimelor modificari in configuratia productiei, s-au suplimentat locurile in categoria Gazon B, fiind pus in vanzare un numar limitat de 200 de bilete. Acestea vor putea fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, din reteaua magazinelor partenere si in limita disponibilitatii, de la casele de biletele de la intrarea de pe Bulevardul Libertatii.

Concertul Queen + Adam Lambert din Piata Constitutiei se desfasoara cu sprijinul ArCuB. Pentru detalii de ultim moment, se recomanda accesarea site-ului www.emagic.ro, a paginii de Facebook Emagic.Romania, sau a paginii de eveniment Queen + Adam Lambert.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.