fbpx

“Șefa a intrat la apă”, o comedie care oferă inspirație tinerelor fete

de

Regina Hall, pe care o știm din GIRLS TRIP, și Marsai Martin, din serialul Black-ish sunt protagonistele comediei ȘEFA A INTRAT LA APĂ, prima, în rolul președintei unei companii IT de succes, iar cea din urmă, în versiunea adolescentină a acesteia, care se trezește într-o dimineață că are acum 13 ani, fix înainte de o prezentare de care depindea viitorul firmei ei.

Issa Rae (Insecure), este April, multîncercata ei asistentă personală, și singura care cunoaște secretul – și anume că torționara ei de șefă este acum captivă în trupul unei fetițe.

ȘEFA A INTRAT LA APĂ este o comedie ireverențioasă despre prețul succesului, puterea solidarității feminine și despre o a doua șansă de a te maturiza așa cum trebuie.

  • Un copil ar trebui să fie la conducere
  • O fată micuță cu o idee mare

Deși Hollywood-ul are o istorie bogată când vine vorba de comedii a trebuit ca Marsai Martin, în vârstă de doar 10 ani, să observe un decalaj cultural destul de evident: niciunul dintre aceste filme nu era despre femei sau fete negre. „S-a întâmplat în sezonul 1 din Black-ish, când eram într-o pauză”, spune Martin, care acum are 14 ani. „Era prima oară când aflam ce e un hiatus și m-am gândit Suntem într-o pauză, ce-ar fi să creăm ceva. Nu au fost multe fete negre cu ochelari care arătau ca mine la televizor sau în filme, așa că am vrut să creez ceva despre mine, despre cum arăt și cine sunt.”. Într-o conversație cu mama ei a luat naștere conceptul comediei „Șefa a intrat la apă”.

„Cred că filmul poate inspira fetele și adolescentele ca mine să realizeze că nu contează câți ani ai”, spune Martin. „Nu trebuie să aștepți până ai o anumită vârstă dacă vrei să creezi ceva. Atunci când oamenii vor vedea acest film, vreau ca ei să înțeleagă , faptul că pot face orice, indiferent de vârstă. Nu îmi pasă dacă ai 7, 2 sau 82 de ani, poți face orice vrei la orice vârstă, oricând și poți avea un impact asupra celor de vârsta mea.”

 

  • Putere dincolo de durere
  • Impactul bullying-ului

Încă de la începutul procesului de dezvoltare, Marsai a vrut ca „Șefa a intrat la apă” să exploreze impactul bullying-ului și să devină o parte principală a personajului lui Jordan. „Bullying-ul este un subiect des întâlnit în școlile din zilele noastre.”, spune Martin. „Sunt fericită că pot aborda acest subiect astfel încât oamenii să înțeleagă cât de rău e cu adevărat. Sunt foarte bucuroasă de faptul că filmul tratează subiectul sincer, pentru că este un subiect sensibil în școli în prezent.”

Colegii de producție ai lui Marsai au îmbrăţişat ideea. „Ce mi se pare magic la această poveste e faptul că Marsai a ales povestea”, spune vedeta și producătorul executiv al filmului, Regina Hall. „Sunt atât de multe probleme cu bullying-ul în zilele noastre, iar ea a ales această poveste ca oamenii să vadă ce se întâmplă cu cineva care este agresat. Jordan devine un agresor și realizează că se comportă așa pentru că nu dorea să fie rănită. Cred că felul în care povestea a fost spusă este grozav, iar faptul că Marsai a dorit să o spună astfel e fost minunat.”

…………………………

Comedia ȘEFA A INTRAT LA APĂ e distribuită de Ro Image 2000.

#LittleMovie #BlackGirlMagic

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.