fbpx

Semifinalele live s-au încheiat, urmează FINALA Românii au talent!

de

Paula Rad, Run to Infinity și Eva Timuș au completat lista finaliștilor Românii au talent, iar vinerea viitoare, pe 2 iunie 2017, de la 20:30, ziua talentului se va sărbători cu o finală epică.

Ultimii zece semifinaliști ai sezonului #7epic Românii au talent au luptat vineri seară pentru un loc în marea finală și au luat cu asalt scena celui mai tare show de divertisment cu momente impresionante de acrobație, stand-up comedy, beatbox, dans, canto și chinese pole. Concurenții au creat un spectacol senzațional, au primit aplauze din partea publicului și au transmis foarte multă energie și bucurie. Cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au urmărit cu atenție fiecare reprezentație, au avut comentarii savuroase și s-au bucurat să vadă evoluția semifinaliștilor, iar Smiley și Pavel Bartoș au adus distracția în casele tuturor telespectatorilor.

Vineri seară, telespectatorii și jurații au ales ultimii trei finaliști ai sezonului #7epic Românii au talent. Dintre concurenții ultimei semifinale LIVE, în marea finală care va avea loc pe 2 iunie merg Paula Rad și Run to Infinity . Cel de-al 11-lea finalist a fost ales vineri de cei patru jurați, care au avut la dispoziție în acest sezon Wild Card-ul cu ajutorul căruia au putut trimite în marea finală un concurent care a evoluat în semifinale, dar care nu a reușit inițial să meargă mai departe. Alegerea lor a fost Eva Timuș. Tot aseară, Andi, Mihaela, Andra și Florin au desemnat și cel de-al cincilea candidat la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, Eduard Antal.

Smiley și Pavel Bartoș au dat START VOT aseară, iar românii își pot vota timp de o saptămână favoritul pentru câștigarea premiului de originalitate, trimițând SMS la 1264 cu numărul de concurs al fiecăruia, Alexandru Otean – 07, Don Elvis – 15, Ștefan Orheanu – 21, Aeros – 39 și Eduard Antal – 48.

Ultima semifinală LIVE s-a încheiat cu două momente speciale prezentate de Nadia Buduruși, finalista sezonului șase Românii au talent, și Petru Călinescu, fiul juratului Florin Călinescu. Nadia a adus aseară pe scena talentului un moment inedit, unic în România, o combinație fascinantă de pole și silk, cu care a vrăjit publicul. Petru Călinescu a adus emoția în sală și a încântat românii cu vocea sa formidabilă. Artistul a interpretat extraordinar melodia Always on my mind și i-a bucurat pe toți cu un moment de neuitat.

Emoție, concurenți carismatici și momente pline de talent autentic

Fetele din grupul Free Dance au deschis ultima semifinală LIVE Românii au talent cu un moment de dans burlesque plin de strălucire, pasiune și senzualitate. Au început numărul întruchipând șase meduze gigant și au continuat cu mișcări fabuloase, energie și foarte multă bucurie. S-au distrat pe scenă, au trăit la intensitate maximă fiecare clipă, au încins atmosfera în sală și au bucurat publicul cu dansul lor dinamic.”Îmi place că v-ați pregătit, că ați făcut un număr cu surprize, cu meduze, ați făcut o atmosferă frumoasă. Sunteți foarte frumoase, arătați foarte bine.”, a spus Andra.

Membrii grupului Violoncellissimo au urcat pe scena talentului pentru a demonstra că niciun gen muzical nu le e străin și că pot face un spectacol de neuitat. Vineri seară, au trecut fabulos de la Mozart la AC/ DC și au interpretat magnific Rondo alla Turca și Thunderstruck la violoncel, tobe, contrabas și pianină. Concurenții au reușit în numai câteva minute să demonstreze că rock-ul merge mână-n mână cu muzica clasică și au creat o atmosferă incendiară. ”Bine că nu v-ați făcut cântăreți de Operă și ați ajuns unde trebuie. Probabil sunteți cel mai mare violoncelist al lumii. Nu mi-am închipuit vreodată că o să aud AC/ DC pe unu, darămite pe 18-20 câte aveți acolo.”, a spus Florin Călinescu.

Tibi Neuronu’ și-a amânat cununia pentru semifinala Românii au talent. Concurentul a ales să facă întreaga țară să râdă cu glumele sale și a reușit. A prezentat un moment de stand-up comedy în care a vorbit despre relații, evoluția acestora și implicarea partenerilor de-a lungul timpului. Tibi a reușit să le smulgă zâmbete juraților, făcând glume care i-au implicat și pe partnerii de viață ai acestora, și a primit ropote de aplauze din partea publicului. ”Mă bucur că ne-ai adus și soția aici. Mă bucur enorm că avem un stand-up comedy în semifinală și visez să-l văd și în finală. Avem nevoie și de umor, fără el am fi morți.”, a spus Mihaela Rădulescu.

Antonia Stoian a uimit jurații la preselecții cu talentul ei uluitor și a revenit în ultima semifinală LIVE pentru a face un show de zile mari și a demonstra că muzica tradițională este încă vie. Concurenta a interpretat melodia Cine iubește și lasă, fiind acompaniată de un taraf și de doi membri ai baletului Românii au talent. Vocea ei uriașă a răsunat în întreaga sală și a emoționat profund atât publicul, cât și jurații, iar Florin Călinescu a mers pe scenă pentru a-i săruta mâna. ”Momentul a fost foarte frumos. Antonia a vrut să ne ofere un moment de folclor foarte frumos și emoționant, e o energie in zona aia acolo. Iți mulțumim foarte tare că ai apărut în viața noastră. Sperăm să te vedem cât mai mult de aici încolo.”, i-a spus Andi Moisescu.

Stansilav Binikovschi a impresionat jurații încă din preselecții cu un număr fabulos de beatbox. Concurentul a urcat pe scena talentului vineri seară pregătit să uimească încă o dată și a reușit să facă acest lucru. Stanislav a combinat perfect beatbox-ul cu actoria și dansul și a realizat un dialog inedit pe scenă, reușind să creeze un spectacol captivant, plin de amuzament, energie și efervescență. ”Te-am lăudat și data trecută, numai că astăzi ai dovedit că ești absolut pregătit de finala Românii au talent. A fost un număr de Las Vegas și cea mai faină întâmplare este că te-ai întâlnit cu echipa care trebuie. E un moment pe care aș vrea să-l văd în finală.”, a spus Mihaela Rădulescu.

Grupul Run to Infinity a sfidat legile gravitației vineri seară și a prezentat un moment de chinese pole care i-a ținut pe jurați în suspans. Concurenții au realizat acrobații fascinante, s-au sincronizat perfect și au executat elemente greu de imaginat, reușind să impresioneze publicul și jurații, care s-au ridicat în picioare și i-au aplaudat îndelung. Cei patru membri ai grupului au reușit să aducă pe scenă unul dintre cele mai spectaculoase momente prezentate până acum la Românii au talent. ”Ați dat definiția copacului vieții. Ce ați făcut voi acolo sfidează tot, în sensul bun. Cred că sunteți singurii copii care nu au luat bătaie de la părinți atunci când erau mici. Voi ziceați <<nu mă prinzi, nu mă prinzi>>.”, a spus Florin Călinescu.

Micuța Daria Văcăroiu a interpretat la harpă și voce melodia Read all about it și a reușit încă de la primele acorduri să introducă atât publicul, cât și jurații într-o lume de basm, plină de visare. Concurenta a adus emoție și gingășie și a ajuns rapid la inimile tuturor prin intermediul talentului ei desăvârșit. Ai găsit varianta de succes: o piesă pop cunoscută și într-un film emoționant. Ești superbă! Felicitări!”, i-a spus Andra, iar Andi a completat: ”Ce premoniții au avut baieții de la Holograf când au cântat Dincolo de nori… pentru că acolo e o rază de lumină.”.

Eduard Antal a prezentat vineri seară un moment înălțător, la orgă cu pedalier. Eduard a interpretat Toccata și fuga în RE minor de Johann Sebastian Bach și a fost susținut pe scenă de un toboșar și un chitarist, care au reușit să dea o notă rock întregului moment și să-l transforme într-un adevărat spectacol. Reprezentația a fost plină de dinamism și mister și i-a bucurat pe toți cei prezenți în sală, care i-au răsplătit talentul formidabil cu ropote de aplauze. ”Eu cred că am avut parte de o binecuvântare. Aceasta este una dintre formele sub care binecuvântarea poate fi ilustrată. Le-aș recomanda tuturor să nu își refuze un astfel de moment. E ceva divin la mijloc.”, a spus Andi Moisescu.

Silviu Daniel Mititelu a adus dansul contemporan în ultima semifinală LIVE Românii au talent. Concurentul a avut ca fundal sonor melodia Believer și a creat o poveste fascinantă pe scenă, având alături de el și cinci membri ai baletului show-ului. Silviu a demonstrat că este extrem de flexibil și a avut mișcări energice cu care a electrizat publicul și jurații. ”El poate mult mai mult de atât. Silviu este un băiat talentat, excepțional, un dansator cum puțini sunt. Eu te felicit, sunt o mare admiratoare a ta și a stilului tău de dans. Coregrafia ta a fost una foarte dinamică, reușită, și m-aș bucura să se vadă de peste tot lucrul ăsta.”, a spus Mihaela Rădulescu.

În preselecții, Paula Rad a convins-o pe Andra să apese butonul auriu pentru ea și să o trimită direct în semifinale. Vineri, concurenta a cântat Nessun Dorma și a demonstrat încă o dată că talentul poate depăși orice barieră, poate crea momente memorabile și poate schimba vieți. ”S-a făcut răcoare în sală. Lăsând pielea de găină la o parte, trebuie să-ți mulțumesc că exiști. Paula, ești de aur! De asta am și apăsat acel buton. Daca aș avea încă un buton auriu, l-aș apăsa fără să ezit. Ne-ai emoționat prin vocea ta și prin ambiția ta. A sunat impecabil, îți mulțumesc din toată inima, ești minunată!”, a spus Andra.

Semifinalele LIVE s-au încheiat, iar publicul și jurații au ales vineri seară ultimii trei finaliști ai sezonului #7epic Românii au talent. Preferata telespectatorilor a fost ieri seară Paula Rad, care merge în marea finală și continuă lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român. Jurații au decis cel de-al doilea finalist al serii și au fost nevoiți să aleagă momentul lor favorit dintre cele clasate pe locurile doi și trei în preferințele publicului și prezentate de Eduard Antal și Run to Infinity. Dacă Andi a mizat pe Eduard Antal, Mihaela, Florin și Andra au ales acrobațiile spectaculoase și au decis să trimită în finală grupul Run to Infinity.

Pentru a alege cel de-al treilea finalist, jurații au folosit aseară Wild Card-ul care le-a fost pus la dispoziție în acest sezon. Așa că, Andi, Mihaela, Andra și Florin au hotărât să o trimită mai departe în competiție pe Eva Timuș.

Românii s-au bucurat vineri de un show formidabil în ultima semifinală LIVE Românii au talent, au avut parte de momente speciale, de talent autentic prezentat în cele mai diverse forme și de foarte multă energie.

Vinerea viitoare, de la 20:30, ziua talentului se sărbătorește cu finala epică Românii au talent, în care 11 gladiatori ai talentului se vor lupta pentru marele premiu! Românii sunt așteptați să-și susțină eroii și să-și voteze favoritul, căruia îi pot schimba destinul!

Ultima semifinală Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 10.6 puncte de rating și 31.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.6 puncte de rating și 16.8% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:03, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.