fbpx

Semifinalistii MasterChef vor sa isi continue studiile in gastronomie sau sa isi faca o afacere

de

Simona Paslaru, Gabi Godeanu, Petru Buiuca, Andreea Moldovan, Alexandru Petricean, Mehrzad Moghazehi, Bogdan Alexandrescu si Mimi Nicolae, care saptamana viitoare se vor lupta pentru un loc in finala “MasterChef”, vor sa isi continue studiile in gastronomie sau sa isi dezvolte propriile afaceri.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

BUCURESTI (MEDIAFAX)
Pe 5 si 6 iunie, de la ora 20.30, Pro TV difuzeaza finala “MasterChef” in doua portii generoase de suspans, competitie, surprize nebanuite, dar si multi invitati, potrivit televiziunii. Seara de marti se va deschide cu o proba de foc in urma careia se vor alege cei 6 finalisti ai show-ului. Pana atunci insa, cei 8 semifinalisti care se vor intrece saptamana viitoare pentru un loc in finala raspund la intrebarea “ce si-ar dori sa faca dupa terminarea show-ului”.

Simona Paslaru -  sommelier in Belgia

Simona Paslaru spune ca va continua cursurile de sommelier in Belgia. “Mai am un an din cinci si voi obtine diploma. In paralel, mi-am propus sa urmez cursuri pentru a obtine diploma de bucatar. Pentru a ma perfectiona, voi incerca sa lucrez cu bucatari renumiti din regiunea mea, in Belgia. I-am contactat deja si sunt de acord. Bineinteles ca voi lua in considerare si orice alte propuneri. Voi analiza foarte bine tot ceea ce mi se va propune pe viitor si voi lua decizia cea mai buna. Cine stie? Poate voi reveni in Romania mai repede decat credeam!”, spune Simona Paslaru.
Gabi Godeanu spune ca vrea sa isi faca propria afacere. “Dupa terminarea acestui show imi doresc sa ma concentrez pe o afacere cu o rotiserie, care sa pregateasca cele mai curate si mai proaspete produse din pui, rata, curcan, miel, prepelita, toate produsele fiind hallal (sfintite)”, spune Gabi Godeanu.
Petru Buiuca vrea ca dupa acest show sa exploreze din ce in ce mai mult domeniul gastronomiei. “Mi-ar placea sa pun in practica mai des tot ce am invatat in acest show, dar si cunostintele acumulate la cursurile de bucatar pe care le-am facut. Din pacate, pana la acest show, nu am avut ocazia sa lucrez intr-o bucatarie profesionista, dar dupa tot ce am trait la MasterChef mi-ar placea foarte mult sa experimentez toate senzatiile traite in aceasta perioada. Daca ar fi dupa mine, as absorbi toate cartile scrise pe acest subiect si as experimenta cu ele! Nu in ultimul rand, mi-as dori sa-mi pot ajuta familia”, spune Petru Buiuca.

Andreea Moldovan: Munca in restaurant nu ma mai sperie

Andreea Moldovan isi doreste sa iasa din confortul bucatariei sale si sa ajunga “in liga profesionista”. “Acum ca am trecut prin experienta frumoasa, dar si dura a concursului, munca in restaurant nu ma mai sperie”, spune Andreea Moldovan.
Alexandru Petricean isi doreste sa coboare in bucataria profesionista si sa faca o cariera in acest domeniu. “Am ganduri mari si-mi doresc nespus sa fac din aceasta pasiune un mod de viata, o sursa de venit si un nesecat izvor de idei care sa revolutioneze bucataria romaneasca”, spune Alexandru Petricean.
Pentru Mehrzad Moghazehi, totul depinde de ce oferte primeste. “Nu stiu ce-mi rezerva viitorul si pentru mine sper sa fie o surpriza placuta! Mi-as dori sa lucrez in domeniu si sa am de la cine invata, mi-ar placea sa am o emisune strict legata de preparate orientale, dar la mine totul depinde de program. In general, vreau sa fac in asa fel incat sa am cat mai mult timp liber, ca sa petrec cat mai mult timp cu fetita mea iubita”, spune Mehrzad Moghazehi.

Bogdan Alexandrescu- vrea sa educe publicul sa manance sanatos, gustos si sa renunte putin la mix grill, ceafa de porc si alte ‘romanisme’

Lui Bogdan Alexandrescu i-ar placea enorm sa lucreze in domeniul culinar, sa poata sa schimbe mentalitati. “O sa incerc sa ma implic in cat mai multe proiecte menite sa educe publicul sa manance sanatos, gustos si sa renunte putin la mix grill, ceafa de porc si alte ‘romanisme'”, spune Bogdan Alexandrescu.
Mimi Nicolae spune ca isi va continua viata de dinainte, insa i-ar placea foarte mult sa faca un curs de bucatarie. “Gatitul este pasiunea mea de o viata si mai ales experienta pe care o traiesc acum la ‘MasterChef’ ma face sa cred ca as putea sa devin chef intr-o bucatarie. Ceea ce am gatit pana acum in bucataria ‘MasterChef’ imi da foarte multa incredere si cred ca am un mic avantaj fata de concurenti prin faptul ca gustul preparatelor mele a fost de cele mai multe ori apreciat de catre cei trei chefi”, spune Mimi Nicolae.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.