fbpx

Serghei Danisin: Când inima ţi-e plină de iubire, atunci este Raiul

de

Maestrul Gon Po Serghei Danisin susține în București o serie de cursuri destinate celor care vor să înțeleagă mai mult despre viețile lor, despre semnele și simbolurile care ne ies în cale în fiecare zi, despre cum ne putem trăi destinul cu înțelepciune, în cunoștință de cauză, făcându-ne toate dorințele nobile să se împlinească. În cursurile sale, poți învăța lucruri extraordinare despre cele șapte corpuri hinduse, despre chakre și alfabetul atlanților, despre călătoria în timp și folosirea runelor.

Dar maestrul Serghei Danisin precizează dintru început: “Toată această cunoaştere, dacă nu este însoţită de iubire, nu foloseşte la nimic. O veche poveste sufită spune că un om întâlneşte un înger şi-l întreabă ce este Raiul, iar îngerul îi spune: Când inima ţi-e plină de iubire, atunci este Raiul; şi-atunci ce este iadul? a întrebat omul, iar îngerul i-a spus: Când în inima ta nu este iubire, acolo este iadul…”

Întregul Univers vibrează de Cuvântul Lui Dumnezeu

Numerologia şi geometria sacră sunt vechi, de când a făcut Dumnezeu Pământul, nu a inventat-o nimeni, ea există de când Creatorul există. “La început a fost cuvântul şi cuvântul era Dumnezeu…” aşa spune Biblia, deci, întregul Univers vibrează de Cuvântul Lui Dumnezeu.
În istoria oricărei civilizaţii, au existat alfabete prin care oamenii comunicau şi, în funcţie de zonele unde o anumită populaţie trăieşte (la munte, la mare, sub pământ, în apă etc) geometria literelor este diferită, depinzând de contextul etnografic sau de contactul cu natura.
Dacă fiecare alfabet, indiferent de timp, loc, sau spaţiu, are un anumit număr de litere specific populaţiei care îl foloseşte (alfabetul român are 31 litere, cel englez are 27 litere, cel rusesc are 33 litere etc.), cifrele, de la 0 la 9, întotdeauna au fost aşa, nu s-au schimbat niciodată, ele sunt perfect stabile şi sunt chei de formare a codurilor. Un înţelept din antichitate spunea că „Cifrele conduc lumea” şi de atunci încoace fiecare generaţie se străduie să descopere acest adevăr…

Cuvântul este o înşiruire de vocale şi consoane care produc sunete de o anumită vibraţie care parcurge un anumit spaţiu, iar aceste vibraţii creează forme energetice diverse în funcţie de intensitatea pronunţiei.
Astfel, pentru a trece la un exemplu concret, vom lua aleatoriu, un nume-prenume de persoană cu o dată de naştere, la fel, aleatorie, şi prelucrăm datele în felul următor:
Se ştie că sunt doar 9 cifre primare şi 0 care îl reprezintă pe Însuşi Creatorul; în alfabetul român avem 31 litere, iar dacă le numerotăm de la 1 la 9 vom avea ceva de genul:

După cum se vede, fiecare cifră are o culoare corespunzătoare din spectrul ROGVAIV, asta însemnând de asemenea frecvențe şi vibraţii diferite ale luminii, deci codurile noastre sunt rezonante, în funcţie de cifrele şi culorile pe care le conţin şi nu există două coduri identice, suntem unici în acest Univers.
Pentru a obţine un cod numeric personal se transpune numele, prenumele şi data de naştere în cifre.

La ce foloseşte să cunoaştem aceasta? Adevărul e că putem trăi şi fără să cunoaştem aceste secrete, după cum se şi întâmplă, dar, dacă vrem să ne cunoaştem cine suntem, care este menirea noastră, ce potenţial avem din punct de vedere energetic, vibraţional şi cum putem să ne conducem viaţa, cum putem relaţiona cu ceilalţi oameni, care sunt frecvențele benefice pentru noi, cele care ne aduc armonia şi succesul sau frecvențele care ne destabilizează, atunci, folosind numerologia, putem descoperi multe secrete despre noi, pe care încă nu le ştim. Este că o deschidere a “Cutiei negre” sau a “Cutiei Pandorei” personale. Deci, această cunoaştere este o introspecţie a Sinelui nostru pentru a ne descoperi care ne este potenţialul cu care am venit în viaţa actuală.
Fiecare cifră din cod are o semnificaţie aparte, astfel că noi putem interpreta şi descifra secretul codului personal.
Desenele psihogeometrice sunt variabilele cu care energetica noastră, la nivel psihic, lucrează pentru a face faţă situaţiilor de viaţă, experienţelor şi stărilor evolutive prin care trecem. Astfel descoperim cum este setat creierul nostru, ce „soft” avem şi ce „program” este instalat, aş putea spune chiar că putem descoperi dacă avem implementați „viruşi” în „programul de bază”.
Una peste alta, aceste desene au capacitatea de a da „restart” programului principal, ne ajută să ne cunoaştem pe ce frecvente vibrăm şi cum ne putem armoniza, care sunt anii în care putem începe proiecte noi sau, dimpotrivă, anii în care nu trebuie să acţionăm… Aşa se formează mandalele, care sunt mecanisme (uneori personalizate), de potenţare şi activare energetică, talismane de succes în viaţă noastră, după cum se vede în desenul ataşat.

La fel cum calculăm codul numeric pentru o persoană putem să-l calculăm şi pentru o rugăciune, dorinţă etc, transferând literele în cifre… Nu este, deci, greu, să ne îndeplinim orice dorință. Trebuie, însă, să nu uităm nicio clipă: numai cu iubire se poate…

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.