Sylvester Stallone este acuzat ca ar fi abuzat de sora lui vitrega

de

Sylvester Stallone este acuzat ca ar fi cumparat tacerea surorii sale vitrege, de care ar fi abuzat in trecut. Rocky a recunoscut ca a incheiat o intelegere cu Toni-Ann Filiti (decedata intre timp) acum 16 ani, cand era in plina glorie, scrie 7sur7.be.

Actorul i-a platit 2 milioane de dolari si o renta lunara pe viata de 16.666 dolari, suma considerata necesara pentru acoperirea ingrijirilor medicale si psihiatrice. In cotidianul New York Post, o sursa apropiata de dosar sustine ca Filiti, care a murit in luna august, la 48 de ani, din cauza unui cancer la plamani, ameninta ca depune plangere impotriva actorului pentru vatamari corporale care au dus la o tulburare psihiatrica. Jacqueline Stallone, mama actorului de 66 de ani, care a avut-o pe Filiti din a doua casatorie, apreciaza ca este vorba despre santaj. ‘Nu este nimic altceva. Toni-Ann se droga; lua peste 65 de pastile de oxicodona (asemanatoare cu heroina). L-a amenintat pe Sylvester, dar a fost doar santaj’, a spus ea. ‘Toni-Ann nu a suportat celebritatea lui Sylvester. El a incercat totusi sa o ajute si a cedat (amenintarilor)…Avocatul l-a sfatuit sa ii dea ceea ce ii cerea numai ca sa o faca sa taca’, adauga mama actorului.

 

Aceasta versiune este respinsa de Ed, fiul cel mare al lui Toni-Ann: ‘Au facut din mama oaia neagra a familiei’, arata el, adaugand ca ea i-a povestit chiar si de pe patul de spital, inainte sa moara, despre abuzurile la care fusese supusa.

 

‘Din nefericire, celebritatile, politicienii si sportivii de inalt nivel sunt adesea tinta tentativelor de santaj din partea membrilor familiei sau a altora, care incearca sa scoata bani de la ei’, a spus un reprezentant al lui Stallone.

 

AGERPRES

 

Categorii:
MoneyChat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *