Teroristii de la Charlie Hebdo au luat ostatici intr-o tipografie -”Vrem sa murim martiri”

de

Evenimente cutremuratoare in Franta! Este in desfasurare o luare de ostatici intr-o tipografie din comuna Dammartin-en-Goele, la cativa km de aeroportul din Roissy, actiune ce a inceput in jurul orei 10.00 (ora Romaniei), la un depozit, dupa ce a avut loc un schimb de focuri pe Drumul National 2. O masina fusese furata cu putin timp in urma la Montagny Sainte-Felicite (Oise) de catre doi indivizi inarmati, avand semnalmentele fratilor Kouachi, care au ucis miercuri 12 persoane la sediul revistei Charlie Hebdo.

Presa franceza transmite ca toti angajatii depozitelor din zona au fost evacuati, iar autoritatile au realizat un perimetru de securitate larg, insa ultimele anunturi dau ca sigura moartea a doi jandarmi si ranirea a peste 20 de oameni dintre cei luati ostatici in tipografie.
Ca autori ai acestui nou act terorist sunt identificati tot fratii Cherif si Said Kouachi, atentatorii din masacrul de miercuri, din redactia Charlie Hebdo. Ei au declarat in cadrunl negocierilor declansate de trupele de ordine ca “vor sa moara martiri”, deci capturarea lor in viata este putin probabila.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *