fbpx

Trăiește bucuria alături de cei dragi cu Tchibo Exclusive!

de

Creează momente Exclusive și câștigă unul dintre cele 100 de seturi de căni cu design creat de tine!

Cafeaua a devenit o parte a vieţii noastre cotidiene: ne conectează, ne energizează și ne însoțește în cele mai frumoase momente. Fie că suntem acasă, în vizită sau la muncă, ne place să savurăm o cafea bună alături de familie, prieteni sau colegi, împărtășindu-le bucuriile pe care le trăim.

Iar dacă avem o cană cu valoare sentimentală, momentele de cafea sunt și mai prețioase. De aceea, Tchibo Exclusive lansează un concurs național la care consumatorii pot câștiga unul dintre cele 100 de seturi de două căni cu design propus de ei.

Până pe 29 noiembrie, iubitorii de cafea sunt așteptați pe site-ul https://www.tchiboexclusive.ro/campanii/cani-exclusive să-și dea frâu liber imaginației și să personalizeze o cană, două sau trei, cu simboluri și mesaje inspirate de relațiile cu cei dragi. Următorul pas este să invite prietenii de pe rețelele de socializare pe platformă să voteze modelele pe care le-au făcut. 100 de căni cu cele mai multe voturi vor fi desemnate câștigătoare, iar autorii care le-au creat vor fi premiați cu un set de două căni, cu designul făcut de ei, și cafea Tchibo Exclusive. Una dintre acestea poate fi oferită cadou unei persoane dragi, pentru a savura momentele speciale care îi leagă.

Pentru a crea Tchibo Exclusive, experţii aleg doar cele mai bune boabe, care se coc pe îndelete în regiuni de cultivare atent selectate. Fiecare varietate de cafea este prăjită individual, până la nivelul optim. Apoi, experţii combină sortimentele pentru a obţine gustul bogat şi armonios al Tchibo Exclusive, care te îmbie să îi strângi pe toți cei dragi laolaltă și să adăugați savoare fiecărui moment trăit împreună.

Intră pe site-ul https://www.tchiboexclusive.ro/ și descoperă gustul care ți se potrivește!

Despre Tchibo

Compania germană Tchibo este o afacere de familie începută în anul 1949 în Hamburg de Max Hertz şi Carl Tchiling.

În România istoria Tchibo începe în 1997 când au fost efectuate primele importuri de cafea. Mărcile comercializate în România sunt: Tchibo Exclusive, Tchibo FOR BLACK `N WHITE, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Tchibo Family, Davidoff Café, Eduscho şi sistemul Tchibo Cafissimo.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.