fbpx

Trupa OK World Wide și George Aghinea merg în finala Românii au talent

de

A doua semifinală a sezonului #7epic Românii au talent a fost un amalgam de bucurie, emoție, pasiune, frumusețe, energie, vitalitate și ritm și a încins spiritele atât pe scenă, cât și în sală, cu momente electrizante de canto, dans, mentalism, acrobații sau freestyle football. A fost o seară fabuloasă, publicul a aplaudat frenetic fiecare reprezentație, jurații s-au bucurat de un spectacol nemipomenit și au încurajat fiecare concurent cu felicitări și sfaturi utile pentru viitor, iar Smiley și Pavel Bartoș au adus prospețimea pe scena talentului și au transmis bucurie prin fiecare intervenție a lor.

Și în cea de-a doua semifinală LIVE, telespectatorii și jurații și-au ales favoriții, așa că trupa OK World Wide și George Aghinea merg în marea finală și sunt cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român. Juriul a ales vineri seară și cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate al sezonului #7epic și premiul de 10.000 de euro, iar acesta este Don Elvis.

A doua semifinală LIVE a încântat românii și cu două momente speciale, aduse pe scenă de Andra și de trupa La Familia. Andra a părăsit pentru câteva minute masa juriului și a urcat pe scena talentului pentru a încânta românii cu cel mai nou single al său, La Refren. Artista a transmis un mesaj emoționant de dragoste și a bucurat publicul cu vocea sa unică.

Au trecut 20 de ani de la lansarea primului album La Familia, iar acesta este un an important pentru Sișu și Puya. Cei doi au revenit pe scenă în formula care i-a consacrat și au cântat ieri seară melodiile Mai vrei și Tupeu de borfaș la Românii au talent.

Concurenții au prezentat zece momente fascinante

Lavinia Săteanu a deschis cea de-a doua semifinală Românii au talent. Concurenta a coborât pe scenă într-un ham, iar baletul emisiunii i s-a alăturat pentru a completa momentul gândit de ea pentru această etapă a competiției. Lavinia a cântat la vioară și voce, a realizat un colaj din mai multe melodii și a trecut cu ușurință de la Rammstein la Ciocârlia. ”Eu am admirat-o încă de la preselecții pe Lavinia, dar acum că am aflat că ești însărcinată, mi se pare că ești și mai talentată, și mai frumoasă. Felicitări pentru tine și pentru minunea din burtica ta! Cel mai frumos trofeu acolo e!”, a spus Andra.

Chiar dacă are o problemă de auz, George Aghinea și-a demonstrat încă o dată vineri seară talentul uriaș și a cântat melodia Writings on the wall. Vocea lui caldă a sunat perfect, iar întregul moment a fost susținut și de membri ai baletului emisiunii, care s-au transpus în mesajul piesei și l-au încurajat prin dans pe George. ”Am fost toți în extaz aici și mă bucur că ai impresionat-o pe Andra, se întâmplă rar să o văd atât de entuziasmată. Înseamnă că ai cântat foarte bine această melodie grea și sensibilă. Mă bucur că a fost pusă atât de frumos în scenă. Artiștilor le trebuie această susținere. Te susțin și eu, și te susține o echipă întreagă.”, a spus Mihaela.

Anca și Lucca Lucian au adus mentalismul pe scena talentului în cea de-a doua semifinală LIVE. Numărul prezentat vineri seară de ei a fost unic, a fost inventat de Lucca și nu a mai fost realizat până acum. Aseară, au rugat-o pe Mihaela să meargă lângă ei pe scenă, să se gândească la o persoană de peste 30 de ani, căreia să-i scrie numele pe un carton și să-i spună vârsta, după ce Anca a reușit să combine mai multe cifre reușind să afle la ce se gândea jurata. De asemenea, concurenta a știut imediat și numele persoanei la care s-a gândit Mihaela. ”Nu e o problemă cu ce am văzut. Nu e o mare șmecherie să faci mentalisme din astea. Eu am făcut chestia asta săptămâna trecută. Însă câteodată iese, câteodată nu iese.”, a spua Florin la finalul momentului.

Pentru Călin Mureșan, dansul este modul lui de a trăi și de a se exprima și modul prin care își dorește să schimbe mentalități. Povestea lui a mers mai departe vineri seară, când a prezentat un moment de dans contemporan pe melodia Je suis malade. Cu un decor spectaculos, o reprezentare perfectă a unei case, în care Călin și-a expus visul și a transmis emoție și dramatism. ”Căline, eu cred că de judecata oamenilor nu scapi, indiferent de ceea ce o să faci. Iar mi s-a părut că am asistat la un spectacol, nu la o ediție Românii au talent. Așa trebuie să arate o semifinală Românii au talent!”, a spus Andi.

Don Elvis a interpretat melodia Oh, happy day, acompaniat de un cor gospel format din 11 membri, dar și de un pianist și baletul emisiunii. Dacă la audiții concurentul a adus pe scenă un moment plin de energie, de data aceasta a creat un moment emoționant, plin de trăiri, a avut foarte mult ritm și a reușit să realizeze un adevărat spectacol, aducând foarte multă bucurie. ”Felicitări! Frumos, foarte frumos! Și faptul că ați schimbat registrul. Ați fost mai cuminte la mișcări, dar a fost mai mult cântat. A fost exact pe placul meu, eu exact asta ascult când vreau să mă relaxez.”, a spus Andra.

După ce a fost finalist Românii au talent în primul sezon al show-ului, Ștefan Florescu a revenit mai pregătit ca oricând și determinat să impresioneze și să demonstreze că a evoluat. Ștefan a prezentat un moment electrizant de freestyle football și a ridicat sala în picioare cu elemente dificile, pe care le-a executat perfect, dovedind încă o dată că este un adevărat showman. ”Ești uman, ești pe un drum destul de bun și ceea ce este cel mai important e că ești mai bun decât fotbalul românesc.”, a spus Florin.

Micuț și talentat, Silviu Roșu a interpretat vineri seară la pian Moonlight Sonata Movement 3 și a reușit să creeze un moment muzical fabulos, plin de maturitate și pasiune. Chiar dacă are doar 13 ani, Silviu a prezentat un număr magic pe scena talentului, iar publicul a aplaudat îndelung reprezentația lui incredibilă. ”Trebuie să începi să te pricepi și la lumea spectacolului. Talentul tău este colosal. E clar că nu ai nicio problemă la capitolul tehnică, dar trebuie să lucrezi puțin la transmiterea emoțiilor. Tehnica ta este ireproșabilă. Te sfătuiesc să mergi mai departe cu încredere deplină în talentul tău.”, i-a spus Mihaela.

Cu scena plină cu flori și petale care cădeau spre ea, Anka a creat un moment plin de culoare și frumusețe. Concurenta a cântat melodia I feel pretty și a avut alături de ea și baletul emisiunii. Au dansat împreună, Anka a cântat extraordinar, vocea ei atingând note incredibile, și au creat un număr veritabil de musical, cu emoție și foarte multă expresivitate. ”Sunt așa de mândră de tine, Anka. Ești personajul principal, pentru că ai cântat foarte bine. Ești fenomenală! Bravo, bravo!”, a spus Andra.

Cu o frumusețe răpitoare și o voce de înger, Eva Timuș a fascinat publicul și juriul în a doua semifinală LIVE. Face canto singură, își dorește să devină un artist apreciat și muncește foarte mult pentru acest vis. Eva a cântat o melodie dificilă, Eye of a needle, iar vocea ei puternică a răsunat în întreaga sală, primind ropote de aplauze. ”Tu ești deja o stea. Fac un apel și la Smiley, HaHaHa Production, să te ia cumva sub aripa lui, pentru că e prea frumos ce am văzut aici. Vocea ta e impecabilă, dar ți-au dat Dumnezeu și părinții tăi și un chip extraordinar. Tu ai această combinație câștigătoare, pe care te rog din suflet să o folosești. Ești frumoasă ca un înger, ești fină și foarte talentată. Te rog să folosești toate astea în favoarea ta.”, i-a spus Mihaela.

Din Cambridge direct pe scena Românii au talent în a doua semifinală! Trupa OK World Wide l-a determinat pe Andi Moisescu să apese butonul auriu la audiții, iar vineri seară a prezentat un dans acrobatic pe melodia Ciocârlia. Săriturile, prizele și mișcările celor cinci băieți au îmbinat folcorul românesc cu elementele moderne și au ținut în suspans publicul și juriul, primind ropote de aplauze. ”Sunt foarte mândru. Aștept momentul ăsta de cinci luni de zile, atât a trecut de la preselecții până acum. Dar e un moment pe care îl aștept și mai tare, momentul în care veți câștiga premiul cel mare. Sper din tot sufletul, îmi doresc asta. Pentru ca acest sezon să fie într-adevăr epic, trebuie să fie câștigat de un număr epic. Sper din suflet ca telespectatorii să fie pe aceeași lungime de undă cu noi. Sper ca prin voturile lor să facă acest lucru posibil, ca voi să câștigați premiul cel mare”, a spus Andi.

La finalul unei semifinale fabuloase, în care concurenții au dovedit că au talent din belșug, publicul și-a ales preferatul, trupa OK World Wide, care merge în marea finală și continuă lupta pentru marele premiu. Pentru cel de-al doilea finalist al serii, jurații au fost nevoiți să ia o decizie și și-au ales favoritul dintre concurenții clasați pe locurile doi și trei în urma voturilor primite din partea telespectatorilor. Eva Timuș și George Aghinea au intrat la decizia juriului! Andi a ales să-i dea o șansă Evei, iar alegerea Mihaelei, a Andrei și a lui Florin a fost George, care este cel de-al patrulea finalist al sezonului #7epic Românii au talent.

Telespectatorii au urmărit un spectacol complex în cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, au aplaudat talentul și au avut parte de foarte mult dinamism, pasiune și emoție.

A doua semifinală Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 13.8 puncte de rating și 38.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.8 puncte de rating și 13.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:13, peste 2.8 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Vinerea viitoare, de la 20:30, românii sunt așteptați să-și susțină eroii, să-și voteze favoriții și să urmărească un spectacol unic, numai la PRO TV!

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.