fbpx

Un ghid pentru o vară în stil mediteranean cu Cedraflon

de

Zilele din calendar ne confirmă că ne apropiem de mijlocul acestei veri. Și, pentru că bazinul mediteranean reprezintă laitmotivul vacanțelor de neuitat și al relaxării desăvârșite, Servier îți propune pentru acest sezon să adopți un adevărat stil de viață mediteranean. Îți recomandăm să trăiești această vară în tonurile îndrăznețe, proaspete, ale stilului din zona Mediteranei, reflectat atât în îngrijirea personală, stilul vestimentar, alimentația, cât și prin activitățile în care te implici.

Astfel, îți propunem să optezi pentru haine vaporoase, în culori aprinse, care să te scoată în evidență, să integrezi în regimul alimentar cât mai multe fructe, legume proaspete, fresh-uri și limonade și să te bucuri de cât mai multe plimbări și activități în aer liber.

Atributul de excepție – crema Cedraflon

Crema Cedraflon, atributul de excepție al acestei veri exotice, va desăvârși modul de viață în stil mediteranean. Ingredientul cheie al Cedraflon, pe baza căruia a fost dezvoltat, este extractul de Lămâie de Corsica. Timp de secole, fructul cultivat pe insula Corsica a fost venerat pentru calitățile sale antioxidante, revitalizante și de tonifiere. Din septembrie până în noiembrie, fructele sunt recoltate și selectate cu atenție înainte de a se coace. Iar proprietățile lor de tonifiere și energizare sunt acum concentrate în prima cremă revigorantă pentru picioare a Servier.

Ingredientele naturale, tehnologia inovatoare de producție a cremei au fost combinate perfect cu rafinamentul și eleganța cosmeticelor franțuzești de înaltă clasă. Astfel, alături de Servier, Frédéric Burtin, renumitul chimist și cosmetician francez, s-a dedicat creării unui produs inovator și unic. Acesta are o experiență de peste 20 de ani în crearea parfumurilor și produselor de înfrumusețare, dintre care timp de 15 ani a lucrat pentru cele mai cunoscute branduri de parfumuri franțuzești, asigurându-se că Cedraflon va transmite eleganța supremă și chic-ul francez tuturor utilizatorilor săi.

De la prima sa utilizare, vei simți cum pielea devine hidratată, catifelată, aplicarea acesteia conferind o senzație imediată de prospețime și răcorire instantanee, care te va duce cu siguranță cu gândul la briza mediteraneană. Crema are o absorbție rapidă și o textură fină, iar nota fresh de parfumare este asigurată de combinația proaspătă a Lămâii de Corsica cu mentolul.

Cedraflon se poate aplica pe tot parcursul zilei, de până la maxim patru ori, atât timp cât persistă senzația de picioare grele și obosite. Se pune o cantitate mică de cremă în palmă și se masează pielea cu mișcări ușoare, ascendente, începând de la gleznă și până la jumătatea coapsei. Mai mult, Cedraflon se poate aplica și prin dres, o altă proprietate care îi conferă unicitate pe piața din România.

Prima cremă dermatocosmetică a Servier își păstrează eficiența și multiplele sale beneficii pentru toate tipurile de piele. Așadar, îți poate deveni partenerul tău de încredere pentru întreaga vara, trăită la cote maxime, în stil mediteranean.

 

Răcoritoare pentru picioare

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.