fbpx

Vanessa Hudgens, vedetă a filmului “A doua șansă”, alături de Jennifer Lopez: Filmul acesta va oferi femeilor și fetelor mai multă încredere în ele

de
SECOND ACT

Vanessa Hudgens, tânăra actriță americană pe care întreaga planetă a remarcat-o în rolul Gabriellei Montez din seria de filme High School Musical, își continuă ascensiunea hollywoodiană și în film, și în muzică. După High School Musical (2006-2008), Vanessa Hudgens a mai apărut în filmele Bandslam (2009), Beastly (2011), Sucker Punch (2011), Journey 2: The Mysterious Island (2012), Spring Breakers (2013) sau Machete Kills (2013), dar și în musicaluri de mare succes de pe Broadway, iar acum, întreaga planetă așteaptă cu nerăbdare să o vadă în ” A Doua Șansă”, filmul regizat de Peter Segal, alături de Jennifer Lopez.

“A Doua Șansă” se va lansa și în România pe 14 decembrie 2018 și este distribuit de Vertical Entertainment. În avanpremieră, pe 11 decembrie, Cinema City va găzdui o seară specială dedicată spectatoarelor nerăbdătoare, o Ladies Night cu distracție și daruri pentru fiecare participantă.

 

Ai câteva scene foarte emoționante alături de Jennifer Lopez în “A Doua Șansă”. Cum a funcționat interacțiunea dintre voi?

Vanessa Hudgens: A fost unul din lucrurile acelea predestinate. Se întâmplă uneori să întâlnești un om despre care să ai impresia că îl cunoști de o viață. Așa mi s-a întâmplat cu Jen. Colaborarea cu ea a fost magică, pentru că mi-a fost alături tot timpul și mi-a oferit încredere și susținere. Am comunicat în permanență și am știut mereu una de cealaltă, astfel încât să ne sincronizăm și să fim la înălțime. De asemenea, mi s-a întâmplat de multe ori să am senzația că putem comunica telepatic. Am trăit niște experiențe extraordinare, cu adevărat magice.

Crezi că ai înțeles-o atât de bine pentru că ai crescut cu muzica ei?

Vanessa Hudgens: Nu știu! Probabil Dumnezeu doar a vrut să ne înțelegem atât de bine și să lucrăm împreună pentru acest fim. Este o poveste uimitoare cu un mesaj pozitiv care va oferi femeilor și tinerelor mai multă încredere în ele.

Povestește-ne puțin despre personajul tău și mesajul filmului.

Vanessa Hudgens: O intrepretez pe Zoe, vicepreședintă la compania tatălui ei Franklin & Clarke. Este o tânără foarte puternică, independentă și competitivă. În momentul în care o cunoști, îți dai seama că nu vrea ca nimeni să intervină în relația cu tatăl ei. E foarte ambițioasă și asta mi-a plăcut cel mai mult la ea. De aici pornește, însă își schimbă complet perspectiva până la finalul filmului.

Maya are 40 de ani în momentul în care decide să își schimbe radical cariera. Tu ce părere ai despre importanța reinventării și a depășirii obstacolelor carierei?

Vanessa Hudgens: Îți dă multă încredere să vezi astfel de schimbări de succes. Indiferent de vârstă, se întâmplă extrem de des ca mental să ne simțim captivi într-o profesie și să devenim victimele propriilor temeri. În unele circumstanțe tu ești singurul care îți pui piedică. Dacă îți dorești ceva foarte mult, muncești tare, te concentrezi și perseverezi, sigur vei ajunge unde îți dorești.

 A Doua Șansă” a fost filmat în mare parte în New York și ai câteva scene realizate cu Jennifer Lopez în locații publice precum Central Park. Cum a fost această experiență? Ați avut fanii pe urmele voastre tot timpul?

Vanessa Hudgens: Sincer, a fost o experiență dezastruoasă (râde). Încercam să mă concentrez la o scenă extrem de emoționantă cu Jen, dar erau mai mult de 100 de persoane în jurul nostru care ovaționau. A fost foarte greu. Deloc ideal. Însă Jen este atât de caldă și prietenoasă, iar când mi-a spus „Ești bine! Totul va fi bine!” m-am liniștit imediat.

Cum se face că încă mai iei lecții de actorie?

Vanessa Hidgens: Da, e important să evoluezi în permanență. Există situații și roluri pe care actorii consideră că nu le pot susține și atunci exersează și tot exersează până când le iese cum trebuie. La fel ca sportivii, și noi trebuie să ne antrenăm zi de zi, așadar este foarte important să urmăm cursuri cu antrenori.

Dacă ar trebui să înveți ceva nou, ce altceva ai alege?

Vanessa Hudgens: Mi-ar plăcea să învăț să compun, pentru că am lansat două albume în urmă cu 11 ani și am mai lansat câteva melodii de atunci. Poate că nu sunt cea mai talentată, dar știu că am ceva de zis și mi-ar plăcea să îmi pot exprima opiniile într-o manieră mai creativă. Muzica și concertele îmi plac enorm.

Cum ai reușit să te menții departe de tentațiile succesului de la Hollywood?

Vanessa Hudgens: Am o părere bună despre mine. Vreau să fiu mândră de viața pe care o trăiesc și consider că atunci când îți setezi standarde mai înalte, chiar dacă nu reușești în toate, cel puțin ți-ai dat silința. Acesta a fost întotdeauna scopul meu și voi continua să îl susțin.

Te bazezi pe anumiți oameni care să te țină cu picioarele pe pământ?

Vanessa Hudgens: Dumnezeu a fost bun cu mine, în sensul că sunt foarte rațională. Mama mea cred că este una dintre cele mai puternice femei din câte cunosc. Este foarte optimistă și așa m-a crescut, deci nu aș avea cum să ajung într-o zonă obscură. Este uimitoare. Cred că sunt suficient de inteligentă cât să știu ce e bine, ce e rău și cum să nu ajung să fac ce nu trebuie.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Film · Interviuri · Superstar

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.