fbpx

Vânzări record pentru PS4 în sezonul sărbătorilor de iarnă

de

Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) a vândut aproape 6 milioane (5,7 milioane) de console PlayStation 4 (PS4) în sezonul sărbătorilor de iarnă. O creștere asemănătoare a mai fost înregistrată în primele luni de la lansarea consolei, când au fost vândute 5,3 milioane de produse din 15 noiembrie 2013 până pe 8 februarie 2014.  În total, de la lansarea din 2013 și până la începutul lui ianuarie 2016, au fost cumpărate 36 de milioane de console la nivel global.
S-au înregistrat vânzări considerabile și pentru titlurile PS4. Astfel, mai mult de 35 de milioane de jocuri s-au cumpărat din magazinele partenere sau de pe PlayStation Store până pe 3 ianuarie 2016.
Creșteri au fost și în comunitatea utilizatorilor de pe PlayStation Plus (PS Plus). La finalul anului 2015, s-au înregistrat cu 60 la sută mai mulți utilizatori noi, față de aceeași perioadă a anului precedent. Abonații PS Plus au acces la jocurile lunare și pot juca versiunile complete ale celor mai populare titluri create de dezvoltatori din întreaga lume pentru PS4, fără a avea o limită de timp.
“Suntem foarte încântați de faptul că un număr atât de mare de persoane au ales consola PS4. Mai mult decât atât, comunitatea noastră a înregistrat cea mai bună creștere a numărului de utilizatori de până acum”, a declarat Andrew House, Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc. “Ne menținem în continuare angajamentul în ceea ce privește furnizarea unor experiențe inovatoare de divertisment și de abia așteptăm să adăugăm noi jocuri în portofoliu, jocuri realizate de cei mai buni dezvoltatori din întreaga lume. În 2016, de exemplu vom lansa pe PS4 UNCHARTED 4: A Thief’s End, Horizon Zero Dawn și The Last Guardian”.
Creșterea se datorează și diminuării prețului pentru consola PS4 în octombrie 2015, în toate magazinele partenere Sony. De exemplu, în România, prețul consolei a fost diminuat de la 1.799 de lei la 1.599 de lei.

PS4 se găsește momentan în 124 de țări din întreaga lume.

Despre Sony Computer Entertainment Inc.
Recunoscut drept lider global și o companie responsabilă de dezvoltarea divertismentului pe calculator, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI),  este responsabilă cu distribuția, marketingul și vânzarea sistemului de divertisment PlayStation®4 (PS4®), sistemului de divertisment
PlayStation®3, sistemului de divertisment portabil PlayStation®Vita (PS Vita).
SCEI a revoluționat divertismentul pentru acasă din momentul lansării PlayStation® în 1994. PlayStation®2 a dus mai departe moștenirea
PlayStation® de a fi pilonul central al divertismentului pentru acasă. PSP® (PlayStation®Portable) a extins posibilitatea de a experimenta divertismentul și în mediul portabil. PS3® este un sistem avansat de divertisment care integrează motorul performant Cell Broadband Engine și procesoare RSX. PS Vita este un sistem de divertisment portabil care oferă combinație între jocuri avansate și conectivitate socială.
PlayStation®4 redefinește modul în care utilizatorii se implică în joc și folosesc conținutul online oferind o experiență grafică imersivă, viteză, interacțiune personalizată și opțiuni avansate de relaționare socială. PlayStation™Network, care include PlayStation®Store, oferă experiențe unice de gaming online pentru utilizatorii Playstation.
PlayStation™Now, un serviciu de streaming care combină tehnologiile cloud, le permite utilizatorilor să acceseze instant o serie largă de jocuri PS3 pe numeroase dispozitive conectate la Internet pe care le folosesc zilnic. Cu sediul în Tokyo, Japonia, SCEI, alături de companiile afiliate, Sony Computer Entertainment America LLC și Sony Computer Entertainment Europe Ltd., și divizia sa Sony Computer Entertainment Japan Asia, dezvoltă, produce, distribuie și vinde produse hardware și software, precum și gestionează programele de licențiere a terților pentru aceste platforme, în țările în care își desfășoară activitatea, la nivel global.
Mai multe informații despre produsele PlayStation pot fi accesate la: www.playstation.com.
“PlayStation” este o marcă înregistrată a Sony Computer Entertainment Inc. PS4” este o marcă înregistrată a aceleiași companii.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.