fbpx

Vodca de lux IMPERIA s-a lansat și în România

de

După ce o lume întreagă a fost cucerită de splendoarea rusească și de tradiția imperială a brandului de lux IMPERIA, vodca ultra premium a fost lansată și în România, prin Cristalex.

„Lansarea unei noi mărci de vodcă pe piața din România este o provocare. Suntem siguri că un produs de acest calibru, cu o calitate și cu o puritate de excepție, își va crea nișa, oferind o nouă alegere celor care apreciază băuturile spirtoase ultra premium”, a precizat Mihai Scorțea, directorul de marketing Cristalex.

Lansarea produsului în România a fost marcată de un eveniment realizat într-unul dintre cele mai renumite skybaruri ale capitalei, prilej cu care invitații s-au întâlnit pentru a celebra puritatea de neegalat și calitățile de excepție ale IMPERIA. Într-un cadru restrâns, ei au putut lua parte la o lume imperială, dată de notele fine, extrem de catifelate ale acestei vodci rusești ultra premium. Invitații au remarcat claritatea și textura catifelată a produsului, dar și gustul său plin, rafinat, calități care fac din IMPERIA o băutură de lux.

Cristalul de cuarț, extras din minele munților Ural, are un rol deosebit de important în conturarea unicității acestui brand, fiindcă prin utilizarea lui, vodca IMPERIA ia parte la un proces unic de distilare și filtrare, care asigură produsului puritatea supremă. Pentru o experiență completă de calitate, splendoarea vodcii rusești este redată și printr-un concept inedit al sticlei. Cu formă similară cu cea a cristalului de cuarț, în design-ul IMPERIA se combină tendințele moderne cu eleganța clasică, ceea ce face ca renumele său să se rezume la o sintagmă pe cât de simplă, pe atât de semnificativă: luxul pur rusesc.

Marcă de lux a grupului Roust, IMPERIA este un brand de referință în global retail și în Europa, cucerind, din 2004, de când a apărut în industria băuturilor spirtoase, și până în prezent, 75 de țări în care a fost lansată. Ingredientele de cea mai înaltă calitate, meticulozitatea în procesul de producție și tehnologia avansată garantează gustul autentic al celei mai bune vodci rusești, o încântare pentru toți iubitorii de băuturi spirtoase de lux. Ei pot găsi brandul IMPERIA în locațiile selecte HoReCa și se pot convinge, astfel, de puritatea sa de neegalat.

 

Despre Cristalex

Înființată în anul 1994, Cristalex este una dintre cele mai experimentate și respectate companii specializate în distribuția băuturilor alcoolice de import. Compania Cristalex deține o cotă de piață importantă și se remarcă prin prestigiul mărcilor din portofoliul său: Jim Beam, Teacher’s, Maker’s Mark, Courvoisier, Russian Standard, Imperia, Disaronno, Matusalem, Dalmore, Jura, Ole Smoky Moonshine, Pommery, Buenavista, Hpnotiq, San Miguel Especial, San Miguel Fresca, Mahou și multe altele.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.