fbpx

Vrei sa scapi de kilogramele in plus de dupa nastere? Cum te ajuta carucioarele sport

de

Dupa nasterea celui mic, kilogramele in plus le va ingrijora intotdeauna pe mamici, fie ca o vor recunoaste sau nu. Acesta este motivul principal pentru care multi dintre parinti s-au orientat pe piata romaneasca si nu numai in a achizitiona carucioare sport. Astfel, plimbarea cu bebe in parc este si ora de sport a mamei, descoperirea lumii inconjuratoare se face concomitant cu datul jos al kilogramelor care s-au incapatanat sa ramana din timpul sarcinii.
Carucioarele sport permit parintilor sa alerge in timp ce copilul se afla in el. Poate parea ciudat la inceput, dar trebuie stiut faptul ca sala sau dieta sunt solutii care ies din ecuatie pentru o proaspata mamica, astfel ca jogging-ul ramane singura variant plauzibila pentru o viata sportiva in primele luni de viata ale lui bebe.

Ce trebuie stiut despre carucioarele sport este faptul ca el vine in mai multe variante, cu diferite greutati si marimi ale rotilor, astfel ca oferta este la fel de variata ca in cazul celorlalte tipuri de carucioare. Totusi, pentru astfel de miscare, parintii trebuie sa astepte pana cand bebe are intre 6 si 8 saptamani pana cand va cauta printre ofertele magazinelor la carucioare sport.

Atunci cand alegeti un astfel de model, trebuie sa fiti foarte atenti la sistemul de oprire al rotilor, dar si la o eventuala frana de mana. Nu de alta dar parcurile din Romania nu sunt dintre cele mai plate si astfel se evita evenimentele neplacute. La carucioarele sport, bebe ar trebui sa aiba si un sistem foarte bun de prindere la interior. Motivul este lesne de inteles.
Carucioarele sport au un design modern, spatare ajustabile chiar si in 5 pozitii, suport pentru picioare reglabil, sisteme modern si rapide de inchidere si deschidere, roti frontale pivotante si flexibilitate sporita.

Un dezavantaj in ceea ce priveste carucioarele sport il reprezinta faptul ca multe dintre accesoriile speciale pe care le puteti gasi la alte tipuri de carucioare nu sunt incluse, insa este cel mai mic dintre dezavantajele unui astfel de model. Pentru mamicile active, care doresc sa aiba din nou silueta de dinaintea sarcinii, este recomandat un astfel de carucior, care imbina utilul cu placutul.

La Noriel, in sectiunea de carucioare sport, vei gasi o multime de modele interesante si colorate, care asigura nu doar o alergare usoara in parc pentru mamica, dar mai ales siguranta si confortul lui bebe, care va descoperi inca de mic ceea ce inseamna un stil de viata sanatos. Pentru ca piticii invata cel mai bine de la parintii, nu e asa? Iar cand bebe va creste, veti avea un partener de incredere de alergat. Ca doar va sti fiecare loc din parc.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.