fbpx

Wonder Woman revine in 2020

de

Succesul pe care l-a inregistrat filmul Wonder Woman, lansat in 2017, i-a determinat pe cei de la DC Comics si Warner Bross sa realizeze o continuare, in care rolul principal sa fie atribuit tot actritei israeliene Gal Gadot. Noul film, care se va numi Wonder Woman 1984, trebuia sa apara pe 1 noiembrie 2019, dar producatorii au hotarat sa amane momentul lansarii pana pe 5 iunie 2020.

,,Am avut un succes extraordinar lansand primul film Wonder Woman in timpul verii, asa ca atunci cand am vazut o oportunitate de a profita de schimbarea peisajului, am facut-o”, a declarat Jeff Goldstein, presedintele distributiei interne la Warner Bros.

Wonder Woman s-a dovedit a fi un real succes, incasarile la lansare depasind 100 de milioane de dolari, dintre care 38 de milioane in prima zi. La incasarile obtinute in timp au contribuit si cele din vanzarea drepturilor pentru jocul online si slotul cu acelasi nume (vezi jocuri cu bani in cazinourile online).

Pentru acest nou film, studiourile au reusit sa o convinga pe Patty Jenkins sa se intoarca in scaunul regizorului, considerand ca mare parte din succesul francizei i s-a datorat acesteia. Jenkins se va implica in povestea filmului, urmand sa colaboreze cu David Callaham, scenarist la The Expendables, si Geoff Johns, scenarist la DC Comics. Cel din urma va face parte si din echipa de productie, alaturi de Zack Snyder.

Din distributia filmului vor face parte Gal Gadot – Wonder Woman, Kristen Wiig – Doamna Barbara An Minverva / Cheetah, Chris Pine – Steve Trevor, Connie Nielsen – Regina Hippolyta, Robin Wright – Antiope. Desi nu se cunoaste ce rol vor juca in film, ii vom intalni si pe Pedro Pascal, Natasha Rothwel, Ravi Patel si Gabriella Wilde.

Dupa cum sugereaza si numele filmului, actiunea se va petrece la mijlocul anilor `80, in plin Razboi Rece. Frumoasa actrita israeliana Gal Gadot se va intoarce ca eroina amazoniana care plange moartea iubitului sau, Steve Trevor. Confirmarea lui Chris Pine in distributie ne face sa credem ca Steve a reusit sa supravietuiasca si ca va aparea in film. Versatila Kristen Wiig va juca in rolul Dr. Minerva sau Cheetah, personajul negativ in film. In pelicula de benzi desenate, Minerva era un bogat arheolog britanic care a capatat viteza, puterea si alte calitati ale Ghepardului.

In film isi vor face aparitia mai multi actori care au jucat si in Justice League, dar si Pedro Pascal, actor in Games of Trones si Narcos. Nu s-a aflat inca ce rol va avea aceasta, dar o poza postata pe Twitter de Patty Jenkins il infatiseaza cu o peruca ce aminteste de personajul Maxwell Lord din Justice League.

Aliatii Dianei din primul film, Etta Candy (Lucy Davis), Sameer (Said Taghmaoui), Charlie (Ewen Bremmer) si Chief Napi (Eugene Brave Rock) nu vor aparea in noul film, deoarece ar fi prea varstnici. Acelasi lucru se va intampla foarte probabil si cu generalul Ludendorff, Ares si Dr. Poison.

Nu se stie care va fi povestea acestui film, dar se stie ca actiunea se va desfasura in Statele Unite, la mijlocul anilor `80 si ca aceasta va fi concentrata pe rivalitatea epica dintre Diana si Dr. Minerva. Desi fanii s-au plans de prea mult romantism in primul film, si continuarea va fi o poveste de dragoste, dar cu accent pe adevar si iubire, ca principii ale Wonder Woman. Patty Jenkins sustine ca filmul va avea o poveste autonoma si un stil diferit fata de cel lansat in 2017.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.