fbpx

Anderson Cooper, jurnalist vedeta al postului CNN, a anuntat ca este homosexual

de

Anderson Cooper, unul dintre jurnalistii vedeta ai postului de televiziune american CNN, a anuntat in mod public, luni, ca este homosexual si a afirmat ca este “fericit, impacat cu propria persoana si mandru” de ceea ce este.

Anderson Cooper, in varsta de 45 de ani, a confirmat astfel ceea ce multi americani stiau deja, intr-un comunicat de presa trimis unui coleg jurnalist – ce a fost postat pe site-ul publicatiei The Daily Beast -, care ii ceruse sa comenteze faptul ca mai multe celebritati si-au dezvaluit orientarea sexuala.

 

“Chiar daca profesia ma aduce in domeniul public, incerc sa pastrez un anumit nivel de discretie in viata mea privata”, afirma Anderson Cooper.

 

“Dar, in ultima vreme, a devenit clar faptul ca, daca as pastra tacerea asupra unor aspecte din viata mea privata un timp prea indelungat, as putea da impresia ca incerc sa ascund ceva, iar acest fapt nu ar fi adevarat”, a adaugat el.

 

“Sunt homosexual, intotdeauna am fost, intotdeauna voi fi si nu as putea fi mai fericit, mai impacat cu propria persoana si mai mandru”, a spus Cooper.

 

Anderson Cooper este animatorul vedeta al emisiunii zilnice “Anderson Cooper 360” difuzata de postul CNN.

 

Intr-un alt comunicat facut public luni, jurnalistul a subliniat faptul ca intotdeauna a fost “foarte deschis si onest” in privinta acestui aspect din viata lui privata cu prietenii, familia si colegii sai.

 

“Intr-o lume ideala, nu cred ca acest lucru i-ar interesa pe oameni, dar cred ca este important sa iesi din umbra si sa faci acest anunt”, a spus prezentatorul american.

 

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.