fbpx

Cunoaștere, creație, credință – noua colecție semnată Cristina Grama

de

Din ce în ce mai spectaculoase, colecțiile realizate de Cristina Grama depășesc granițele hair-designului sau ale designului vestimentar și redesenează lumi ale sufletului. Ultimul său eveniment prezentat la Brașov a propus spectatorilor, prin filmul și imaginile oferite, un concept complex, menit să redeștepte în noi nu doar frumusețea, ci și spiritualitatea, generozitatea, întoarcerea la adevăratele valori.

„Evoluţia omului face parte din miracolul devenirii” a spus Cristina Grama. „Ne uimeşte mereu să vedem de unde am plecat şi unde am ajuns astăzi, reuşind să transformăm totul cu mintea şi cu mâinile noastre. Cunoaşterea a adus evoluţia. Cunoaşterea a adus lumina. A adus, uneori, şi durerea. Atunci când cunoaşterea nu e susţinută de credinţă şi de valoare, poate să devină o unealtă a distrugerii şi nu a măreţiei. Însă noi ştim că aceia care dau ştafeta binelui mai departe sunt din ce în ce mai mulţi. Lupta dintre bine şi rău a fost deja câştigată şi binele a învins prin alegerea oamenilor.”

Colectia CUNOASTERE , CREATIE, CREDINTA a fost prezentata in cadrul Galei Schwarzkopf Professional, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul coafurii.

EVENT CONCEPT: Cristina Grama Stilist
FOTOGRAF: Christina Christina Oné / Christina One Photography
HAIR STYLING:
Cristina Grama
Adina Barbu
Claudiu Chirita
Roxana Nicula
Bogdan Maris
Monalisa Cristache
Robert Mustățea
Carmen Barbu

MAKE-UP:
Inna Lupu
Alina Savulescu Elena Alina

COSTUME – Cristina Grama
Atelier – Amelie Suri, Roxana Tudor
Parteneri: Eternal Beauty, Schwarzkopf Professional

 

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.