fbpx

Donatella Versace: Dorm intr-o lada frigorifica pentru a-mi mentine tineretea

de

Creatoarea de moda Donatella Versace, in varsta de 57 de ani, a declarat intr-un interviu recent ca doarme intr-o lada frigorifica “in fiecare noapte” pentru a-si mentine tineretea.

Ea a recunoscut ca a folosit botox in trecut, doar “numai in zona fetei, nu pe trup”. Potrivit creatoarei italiene, aspectul tineresc al fizicului ei reprezinta “rezultatul unei munci din rasputeri” si a faptului ca doarme cateva ore in fiecare noapte intr-o lada frigorifica.

 

“Cum reusesc sa ma mentin tanara? Nu ati auzit inca? Dorm in fiecare noapte intr-o lada frigorifica”, a spus Donatella Versace.

 

Ea a dezvaluit, totodata, ca este buna prietena cu Miuccia Prada, nepoata lui Mario Prada, fondatorul casei care ii poarta numele.

 

Donatella Versace, nascuta pe 2 mai 1955, este vicepresedintele executiv si designerul principal al grupului Versace. Creatoarea italiana detine 20% din actiunile casei de moda Versace, iar fratele ei, Santo Versace, detine 30 de procente. Allegra Versace, fiica Donatellei, a mostenit 50% din actiunile grupului, dupa moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei si fondatorul acestei case de moda.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.