fbpx

Frumoasa de Sfantul Valentin

de

In sarbatoarea iubirii da-i intilnire si ia-i mintile cu un look dulce, feminin, senzual. Sedu-l cu parul tau bogat, matasos, aranjat anume pentru a fi dezmierdat. De Sfantul Valentin se poarta privirile indragostite si coafurile romantice, iar Cristina Grama are pentru tine citeva sfaturi numai bune de urmat daca vrei sa fii admirata si rasfatata de cel drag.

Celor cu plete balaie li se recomanda combinatii de culori obtinute cu ajutorul unor tehnici speciale, amestecuri de suvite blonde cu nuante de roua soarelui, bej polar si argintiu racoros, pentru un rezultat, cu siguranta, seducator. Baza va fi de blond inchis sau deschis, dar suvitata in felul descris mai sus, culoarea predominanta se va imbogati cu accente vesele, luminoase si in pas cu fitele modei de azi.

Satenelor cu nuante ciocolatii sau cafenii le vor veni de minune suvitele caramizii si cele ruginii, blond Sahara sau tabac. Astfel, culoarea de baza va iesi in evidenta si va capata o stralucire irezistibila.

Pentru brunete se recomanda noul negru, adica acela compus din mai multe nuante de indigo, plumburiu si violet intens, cu reflexele petrolului in apa. Culorile nu sint separate, curg una in cealalta si efectul este de raze de lumina.

Cu parul gatit de sarbatoare, intr-una dintre aceste culori superbe, nu-ti mai ramine decit sa-l pui in valoare printr-o tunsoare originala, iar efectul va fi, cu siguranta, greu de uitat. Alege tunsori in suvite de diferite lungimi pentru textura, miscare si fluiditate sau tunsori foarte exacte jucindu-te cu forme geometrice inspirate din arhitectura. Cele doua tipuri de tunsori pot fi si combinate, in mod creativ, alternind zonele texturate cu cele bine conturate.

Pentru o tusa finala si un efect glamour parul trebuie parfumat discret, iar apoi rasfatat cu produse de styling care sa-ti mentina intacta splendida coafura ore-n sir, ore minunate, alaturi de cel pe care-l adori.

 

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.