fbpx

Prostituata columbiana implicata in scandalul cu Secret Service va povesti totul intr-un interviu

de

Prostituata columbiana aflata in centrul scandalului in care sunt implicati agenti ai Secret Service ar putea sa pozeze pentru revista Playboy si ar urma sa dea un interviu unui jurnalist cunoscut, in care sa povesteasca tot ce s-a intamplat.

Dania Suarez, in varsta de 24 de ani, a atras atentia presei internationale dupa un incident petrecut la un hotel din Cartagena, unde si-a petrecut noaptea cu un agent Secret Service, care apoi a refuzat sa-i plateasca suma convenita, de 800 de dolari. Scandalul a intrat in atentia opiniei publice la 12 aprilie, cu doua zile inainte ca presedintele american, Barack Obama, sa participe la Summitul Americilor de la Cartagena.

 

Tanara devenita celebra ar urma sa pozeze goala in revista Playboy si sa ofere detalii despre scandal intr-un interviu cu un jurnalist cunoscut, relateaza Miami Herald. Insa Theresa Hennessey, o purtatoare de cuvant a revistei Playboy, a declarat ca “nu exista planuri de a publica fotografii cu ea in revista”.

 

Pe de alta parte, Larry Flynt, editorul revistei Hustler, a dezvaluit faptul ca are fotografii, dar a precizat ca nu a terminat de redactat articolul care le va insoti.

 

“Exista o fascinatie a publicului pentru oameni din presa si ma indoiesc ca nu exista o piata pentru imagini ca acestea si dezvaluirea personala a versiunii sale asupra povestii”, a apreciat Richard Wolf, un avocat din industria de divertisment.

 

Acest scandal a determinat Secret Service sa trimita 100 de agenti la cursuri de etica ale unor profesori de la Universitatea Johns Hopkins. Secret Service a anuntat de asemenea noi reguli de conduita pentru agentii sai, inclusiv interdictia de a consuma alcool in cantitati excesive si de a aduce straini in camerele lor de hotel.

 

In plus, ambasadorul Columbiei in Statele Unite, Gabriel Silva, a cerut intr-un interviu ca presedintele Barack Obama sa prezinte scuze pentru acest scandal, despre care afirma ca a afectat reputatia tarii sale.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.