fbpx

Tendintele anului 2011 in coafura – by Cristina Grama

de

Cristina Grama si echipa Fason au prezentat, in cadrul expozitiei Estetika & Wellness, o noua colectie inspirata de tendintele anului 2011 in hair design. Intitulata SHANGO, dans ritual inchinat Zeului Tunetului si al Fulgerului, colectia a fost creata pornind de la unul dintre cele mai importante trenduri actuale in hair design, GLAMAZON.

„GLAMAZON reprezinta calatoria amazoanei in mediul urban. Cuvintele de baza sunt frumusetea naturala, iar culoarea predominanta a parului este cea inspirata de pamant. Pe parul lung si mediu, strat dupa strat, se intrepatrund irizatii de maro, reci si calde, innobilate de accente de inspiratie high-tech, foarte moderne. Totul este finalizat de un styling cu texturi neobisnuite, impletituri si volume neasteptate, suvite libere si rebele, dar si zone plate si ferme. Elementele de inspiratie tribala se imbina cu elemente futuriste, rezultand astfel combinatii spectaculoase. Vestimentatia merge pe tricotaje, piele, blana, franjuri, ciucuri si aplicatii metalice.”, a explicat Cristina Grama.
Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, Cristina Grama se intorcea de la Paris cu titlul de Personalitatea anului 2010 in coafura, decernat de Intercoiffure Mondial, a venit acum momentul sa primeasca si recunoasterea nationala. Cristina si-a imbogatit, astfel, palmaresul cu inca un premiu, fiind desemnata Stilistul anului 2010 in cadrul Galei premiilor industriei de frumusete – Les Nouvelles Esthetiques 2010, ce a incheiat editia de anul acesta a expozitiei Estetika & Wellness.
„Vreau sa dedic acest premiu colegilor mei de la Fason, pentru ca toate aceste realizari reprezinta, in fapt, un succes de echipa. Impreuna cream toate aceste colectii spectaculoase cu care v-am obisnuit, prin urmare, acest titlu este si al lor, in aceeasi masura in care este si al meu.”, a declarat Cristina Grama la incheierea Galei.
Atelierul de creatie FASON te invita sa descoperi un concept cu totul nou: un salon de coafura la care s-a adaugat doza perfecta de cosmetica, machiaj, pictura pe par, manichiura, pedichiura si, apoi, nota personala a CRISTINEI GRAMA: un strop de design vestimentar, o picatura de fotografie, o calatorie in timp printre stiluri, relaxare prin cristaloterapie, si, cateodata, chiar si muzica live.


  • Credit: Mihai

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *