fbpx

Victor Ciutacu: Beau un sprit, beau o bere, la curve nu ma duc…

de

Despre vicii si despre masini. Acestea sunt subiectele ultimului episod pe care il publicam pe site-ul nostru, Marea Dragoste/www.revistatango.ro din intalnirea cu Victor Ciutacu.Urmeaza ca episodul cel mai insemnat, cel dedicat iubirii si familiei, sa il cititi in numarul de februarie al revistei Tango.

E.P.: Fumezi. Este singurul viciu?
VICTOR CIUTACU: Si beau, nu stiu daca e viciu. Beau un sprit, beau o bere, la curve nu ma duc… in stadiul de celebritate in care sunt acum, cred ca mi-ar fi si greu. Ma saluta toti pe strada, sau ma injura, ceva adica, nu trec neobservat. Ce sa fac?! Sa umblu cu fesul in cap si cu ochelari de soare? Am si eu limitele mele.
E.P.: Familia este lucru la care tii cel mai mult si de care te bucuri cel mai putin…
VICTOR CIUTACU: Da. Eu sunt crescut intr-un mediu de familie, foarte de familie. Nu m-am fortat sa fac chestia asta, mi se pare zona in care ma relaxez cel mai bine, in care ma simt cel mai bine, in care sunt eu.
E.P.: Ai um BMW seria 3, dar n-ai permis de conducere…
VICTOR CIUTACU: Doamna are. E un BMW seria 3 care a fost vandalizat in timpul campaniei pentru referendum.
E.P.: De ce n-ai permis?
VICTOR CIUTACU: N-am vrut sa-mi iau, n-am facut nici scoala de soferi.
E.P.: Ai masina cu sofer?
VICTOR CIUTACU: Nu, merg cu taxiul. Am contract cu o firma de taxi si platesc factura la fiecare sfarsit de luna. Imi deduc TVA-ul ca, de cand am inceput sa ma judec cu Fiscul condus de Blejnar si avut de altii, servesc si eu beneficiile deducerii de TVA daca tot considera statul ca eu trebuie sa dau, atunci mai iau si eu de la stat din multul pe care considera ca trebuie sa-l dau.

 

Categorii:
Interviuri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.