Iuliana Marciuc, prezentatoarea emisiunii “Confesiuni” de pe TVR 2 si iubita de o viata a lui Adrian Enache, a apelat la unele schimbari, atat in viata personala, cat si in cea profesionala.
Iuliana a renuntat la parul lung, alegand in schimb o tunsoare mai chic si mai moderna. Tunsoarea bob, in stil Victoria Beckham, o avantajeaza si o face sa para mult mai tanara. De aceasta parere au fost toti cei care au vazut-o pe Iuliana Marciuc zilele trecute, luand masa cu Adrian Enache. In ciuda articolelor aparute in presa de scandal in ultimele luni, cei doi par a fi mai apropiati ca niciodata.
Dupa cum ne-a declarat intr-un interviu acum cativa ani, Iuliana vede intotdeauna partea plina a paharului: “Asa am fost tot timpul, sa vad numai merele bune din cos si asta cred ca e o chestiune de fire. Intotdeauna am fost optimista si m-au ajutat si cei din jur in sensul ca m-am inconjurat numai de oameni veseli, asta neinsemnind ca atunci cind am avut in jurul meu prietene care au avut probleme nu le-am ajutat sau nu am incercat sa le dau din optimismul meu. Si-acum vin la mine si-mi spun „Da-ne si noua o vitamina“, asta insemnind o terapie de ris sau de voie buna. A contat si faptul ca in jurul meu parintii mei au fost fericiti, am avut o copilarie foarte frumoasa, poate si mediul echilibrat in care creste un copil conteaza. Nu mi-e rusine s-o spun, intr-un moment greu al vietii mele eu am apelat la psiholog si mi-a facut foarte bine. Imi face foarte bine ..”
Nici in plan profesional, Iulianei nu ii merge rau. De aproximativ 5 ani, aceasta conduce un restaurant in zona Bulevardului Decebal din Bucuresti. De-a lungul timpului, Iuliana a incercat numeroase transformari care sa atraga cat mai multi clienti si care sa inlature concurenta. Dupa cateva esecuri, Iuliana a gasit un asociat israelian, Dov Tendler, dispus sa investeasca in localul devenit acum “Dov Café”.
“Preturile sunt mai accesibile, mancarea mai gustoasa si portiile mult mai mari” a declarat Iuliana, adaugand faptul ca meniul este mai diversificat, incluzand atat mancaruri traditionale din bucataria italiana, cat si din cea israeliana.