fbpx

Vrei să ai ținute de revistă? Iată câteva reguli de care să ții cont

de

Combinarea articolelor vestimentare, în așa fel încât să obții outfituri cât mai spectaculoase, reprezintă o adevărată provocare în momentul în care te grăbești să pleci. Astfel, pe lângă faptul că poți să îți pregătești ținuta potrivită încă de seara, trebuie să știi și câteva trucuri stilistice, pe care să le utilizezi de fiecare dată.

Prin urmare, acest articol îți va oferi câteva sfaturi, de care să ții cont atunci când vrei să îți achiziționezi haine sau în momentele în care nu știi cum să le asortezi pe cele din garderoba ta.

 

Iată câteva aspecte de care să ții cont când îți creezi ținutele:

 

 

  • Cu outfiturile negre este greu să dai greș

 

 

Este cunoscut faptul că negrul se potrivește cu orice, așa că, dacă îți dorești o ținută cât mai ”safe”, combină doar astfel de elemente vestimentare. Eleganța dată de acest tip de outfit este potrivită pentru evenimentele ce au loc seara. Avantajul este acela că ascunde foarte bine kilogramele în plus sau, dacă alegi articole mulate, scoate corpul în evidență.

Astfel de compoziții sunt apreciate și în timpul zilei, în sezoanele în care temperatura nu este foarte ridicată. De exemplu, combinația dintre jeans, bluză și geacă de piele, toate negre, alături de o pereche de ghete pentru femei nu va da greș niciodată. Dacă te caracterizează, nu ezita să o porți.

 

 

  • Înnoiește-ți garderoba cu articole versatile

 

 

Articolele neutre nu trebuie să lipsească din dulapul tău! Astfel, ține cont de acest aspect atunci când vrei să-ți reînnoiești garderoba. Poți opta pentru elemente simple, fără imprimeuri sau detalii ce ies în evidență. Nuanțele sunt și ele foarte importante, deci asigură-te că alegi ceva potrivit stilului tău. Însă, dacă îți dorești să fii în trend, poți pune accent pe culoarea anului 2020. Nu va fi deloc dificil să îți creezi ținute chic, având la îndemână aceste informații.

 

 

  • La ținutele simple adaugă un plus de culoare 

 

 

    În cazul în care ai ales să porți un outfit monocrom, ține cont de proporții și nu folosi accesorii foarte colorate. Specialiștii recomandă utilizarea unei singure culori, în afară de cea prezentă deja în creația ta.

 

 

  • Nu încărca ținutele cu texturi diferite 

 

 

    Textura materialului este foarte importantă atunci când vine vorba despre ținute reușite. În cazul în care alegi bluze din dantelă, cu paiete sau cu franjuri, alege ceva simplu pentru partea de jos. În caz contrar, rezultatul va fi unul încărcat.

 

 

  • Acordă atenție accesorizării

 

 

    Accesorizarea outfiturilor este un aspect mai mult decât important atunci când îți dorești să obții eleganță și rafinament. Astfel, ține cont de faptul că simplitatea va fi întotdeauna apreciată. Prin urmare, dacă vrei să porți și cercei și colier, asigură-te că acestea se potrivesc cu întreaga ținută și nu sunt foarte încărcate.

Poșeta este un alt accesoriu care face diferența. Poate fi asortată sau nu cu pantofii, în funcție de modul în care aceasta influențează întreaga compoziție. Specialiștii recomandă să îndrăznești să porți culori diferite, dar să ții cont de cromatica generală.

 

Așadar, având la îndemână toate aceste detalii, nu va fi deloc greu să îți creezi outfituri extravagante, care să te scoată în evidență și să te facă să te simți bine în pielea ta. Secretul este să ții cont de recomandările stilistilor și să nu exagerezi.

 

Sursa foto: shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.