fbpx

3 modalități pentru a îmbunătăți aspectul băilor din hotelul tău

de

 

Toată lumea folosește băile locațiilor pe care le frecventează, fie că este vorba de un restaurant sau un hotel, fie de un pub sau de o cafenea. Experiența turiștilor în camerele de hotel este adesea plăcută, însă nu de fiecare dată, în funcție de condițiile de care au parte. Probabil că al doilea lucru pe care turiștii îl verifică, după mărimea camerei, este baia. Nu este nimic mai rău decât o toaletă prost echipată sau murdară, mai ales când nu ai de ales decât să o folosești. În calitate de manager al hotelului, este responsabilitatea ta să te asiguri că grupurile sanitare respectă standardele de calitate adecvate.

 

Oferirea unei șederi plăcute este o parte importantă a serviciului pentru clienți și totuși este în unele cazuri neglijată. Când oaspeții tăi vor intra în baie, ei vor considera această încăpere drept o etichetă pentru a evalua curățenia întregii unități de cazare. Dacă toaletele tale nu sunt corespunzător îngrijite, nimeni nu va dori să facă afaceri cu tine pe viitor.

 

Iată, așadar, câteva modalități de a te asigura că oaspeții au o experiență excelentă în hotelul tău:

 

  1. Păstrează curățenia 

 

Este mai mult decât evident că este foarte important să păstrezi baia curată. Trebuie să prioritizezi întotdeauna curățatul acesteia și să ții evidența numărului de igienizări pe care îl face personalul. Poate că este suficient o dată pe zi, dar dacă ai o unitate cu volum mai mare, probabil că va trebui să aloci mai multe ore în acest sens, în diferite momente ale zilei.

 

  1. Menține baia bine echipată

 

Curățenia este doar o mică parte din toată experiența clientului. Trebuie să te asiguri că baia este bine echipată cu toate produsele necesare – de la loțiuni la kit-uri de bărbierit, prosoape de hârtie, săpun și dezinfectant pentru mâini. Un oaspete va aprecia un produs de calitate și va da un rating bun unității de cazare.Verifică des dacă toate camerele sunt bine echipate, cu ajutorul personalului care îngrijește hotelul.

În cazul toaletelor din restaurant sau de la recepție, care au un trafic mai mare, folosește dispensere de hârtie de pe acest site, pentru a te asigura că aceasta nu se termină foarte des.

În camere, pune dispensere sau produse de unică folosință deoarece unii clienți pot fura cu ușurință sticle normale de săpun sau alte obiecte de uz sanitar. Astfel, acele lucruri vor fi blocate și accesibile doar în cantități mici simultan, descurajând foarte mult furtul.

 

  1. Odorizante de aer

 

Mirosul unei băi poate fi … mai puțin plăcut uneori, după ce este folosită. Mulți oameni acceptă asta ca pe o consecință inevitabilă și merg mai departe. Însă există cu siguranță modalități de a combate acest miros, pe lângă o aerisire adecvată.

 

Ai la dispoziție mai multe tipuri diferite de odorizante de aer, concepute special pentru a fi utilizate în toaletele de hotel. Există chiar și aparate de împrospătare a aerului, care vor pulveriza periodic pentru a asigura că încăperea este întotdeauna proaspătă și curată.

 

Acestea fiind spuse, iată doar 3 modalități prin care poți da un upgrade băilor hotelului tău și prin care poți îmbunătăți experiența oaspeților tăi. Ține cont că orice mic detaliu contează și clienții vor aprecia implicarea ta!

 

Sursă: pinterest.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.