Inainte de inceperea filmarilor pentru sezonul 3 din “Pariu cu viata”, pe care telespectatorii il vor urmari din aceasta toamna la Pro Tv, Alexia si Dima din LaLa Band si-au petrecut vacanta in Turcia, respectiv Creta, unde s-au distrat alaturi de prietenii lor, au vizitat zonele turistice cele mai atractive si au practicat sporturi nautice.
Vara a inceput cu vesti bune pentru Alexia, pentru ca din luna iunie ea a devenit actrita “cu acte in regula” : “Am asteptat cu nerabdare aceasta vacanta care a debutat cu examenul de absolvire al Facultatii de Arte, sectia Actorie, dupa care a continuat la fel de impetuos cu o deplasare acasa la Constanta”, spune Alexia Talavutis.
Vacanta Alexiei a continuat cu doua saptamani de vis in Turcia, pe coasta Marii Mediterane, de unde s-a intors plina de energie pentru filmarile sezonului 3 din “Pariu cu viata” : “Ultimele 2 saptamani le-am petrecut intr-o statiune de pe malul Mediteranei, mai exact in Alanya – Turcia. Acolo am avut ocazia sa fac scuba diving si parasayling, m-am bronzat, am inotat si m-am relaxat. La intoarcere am zabovit putin si prin Istanbul. Dar vacanta s-a terminat si m-am intors cu forte proaspete alaturi de colegii mei sa filmam noi episoade din cel de-al 3-lea sezon “Pariu cu viata”. Monica a trecut cu bine in noul sezon si va asteapta sa descoperiti ce alte surprize ii mai rezerva viata alaturi de colegii din LaLa Band”, povesteste Alexia Talavutis.
In primele zile libere, Dima a plecat cateva zile acasa, la Chisinau : “Mi-am vizitat familia, de care imi era foarte dor, si am fost la Vadu lui Voda, o localitate strabatuta de raul Nistru, unde am stat la plaja si m-am distrat cu prietenii mei”.
In urmatoarea destinatie de vacanta, Creta, Dima a fost cucerit de plajele insorite ale insulei si de apa azurie a Marii Mediterane : “In Creta am stat 7 zile, m-am dat cu ski-jetul, am vizitat Hersonissos si capitala insulei, Heraklion. Mi-au placut peisajele de pe insula si apa marii, am gustat mancaruri traditionale grecesti, dar si mancare indiana. Tot in Creta am fost placut surprins de faptul ca la plecare dintr-in local esti servit cu o prajitura sau o bautura traditionala, iar cand te asezi la masa ti se serveste un pahar cu apa”, spune Dima.