fbpx

Cele mai frumoase mărțișoare, la Tărgul Mărțișor Antreprenor. Duminică, la Cărturești Verona

de

Târgul de mărțișoare făcute și vândute de copii este deschis publicului duminică, la Librăria Cărturești Verona

Cea de-a noua ediţie a târgului de mărțișoare, se desfășoară duminică, 28 februarie, de la ora 11.00 la Librăria Cărturești Verona. Târgul aduce publicului peste două mii de mărțișoare confecționate de copiii înscrişi la Grădinița Bambi și Școala Step by Step, într-un demers unic.

Timp de o lună, copiii au achiziționat materialele ecologice, au confecționat mărțișoarele, și-au pregătit promoțiile, sloganurile și sistemul de vânzare, învățând astfel să contureze un plan de afaceri.

Evenimentul este deschis publicului – părinților, copiilor, tuturor celor care doresc să-i susțină pe cei mici în inițiativa lor de a deveni antreprenori și lideri pasionați de ceea ce fac, dar și celor care nu doresc să dăruiască în primele zile ale lui martie obiecte comerciale, ci caută adevărate bucăți de tradiție,  mărțișoare superbe, inocente, emoționante, făcute cu suflet.

Prețurile mărțișoarelor confecționate și vândute de copii pornesc de la 5 lei, existând şi diverse promoții pentru cumpărători. Cu banii câștigați, copiii vor investi în ceea ce își doresc- de la jucării şi cărţi, până la dotarea claselor cu imprimante color, dicționare sau videoproiectoare.

Târgul de mărțisoare este o inițiativă marca Step by Step, cu scopul de a-i provoca pe copii să învețe să fie antreprenori și lideri, să gândească și să administreze propria afacere și să facă lucrurile cu pasiune.

Partenerul acestui eveniment este Centrul 2 FasTracKids. Accesul cu camerele de filmat și aparatul de fotografiat este permis.

Despre STEP BY STEP:

Din 1994, Alternativa Educaţională Step by Step promovată de Centrul de Educație și Dezvoltare Profesională (CEDP) se aplică în 40 de judeţe din România, în creşe, grădiniţe şi clase din învăţământul primar și gimnazial.

În anul şcolar curent 2015-2016 alternativa funcţionează in 600 de clase pentru nivelul primar şi aproximativ 11.000 de elevi.

În anul 2000, CEDP a creat prima gradiniţă particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step, centru model de bune practici în ceea ce priveşte educaţia timpurie, Grădiniţa Bambi. www.bambistepbystep.ro

Din 2012, CEDP a creat prima școala particulară care aplică metodologia Step by Step, un centru model de bune practici în ceea ce priveşte educația de calitate la nivelul învățământului primar, Școala Gimnazială Step by Step, autorizată prin OMECTS 5893/27.09.2012. www.scoalastepbystep.ro.

Din 2005, ca o continuare a eforturilor de promovare a conceptului de educaţie timpurie, CEDP completează spaţiul educaţional şi literar cu primul târg de carte pentru copii, MiniLibri – spectacolul cărţii pentru copii. www.minilibri.ro.

Din 2007, CEDP promovează cel mai inovativ program de educaţie complementară, FasTracKids www.ftk.ro.

Curriculum naţional pentru învăţământul prescolar si primar prinde viaţă prin intermediul aplicării metodologiei alternative Step by Step (activităţile desfăşurându-se în centre de activitate: Centrul de Scriere, Bibliotecă, Matematică, Ştiinţă, Arte şi Construcţii).

www.bambistepbystep.ro | www.facebook.com/bambistepbystep

www.scoalastepbystep.ro | www.facebook.com/scoalastepbystep

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.