fbpx

Deliciu de primavara: tarta cu migdale si capsuni

de

Deliciu cu parfum britanic, tarta cu migdale si capsuni imbina parfumul gemului din fructe de sezon cu savoarea si finetea cremei de migdale.

Numar de portii: 8

Ingrediente:

1 pachet de aluat nisipos de tarta (250 grame)
300 de grame de dulceata de capsuni
200 de grame de migdale intregi
130 de grame de unt topit
120 de grame de zahar
50 de grame de fulgi de migdale
3 oua

Mod de preparare:

1. Se incalzeste cuptorul la 180° Celsius. Aluatul se intinde intr-o forma de tarta – in care s-a pus in prealabil hartie de copt – si se inteapa cu o furculita.
2. Migdalele intregi se pun intr-un robot si se mixeaza, fara a le transforma in pudra.
3. Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin o spuma, se adauga untul topit si migdalele sfaramate.
4. Dulceata de capsuni se intinde peste aluat, apoi se pune compozitia de migdale. Se presara totul cu fulgii de migdale.
5. Se coace aproximativ 30 de minute si se lasa la racit inainte de a o servi, cel mai bine la frigider.
MEDIAFAX

 

Categorii:
Retete si diete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.