fbpx

Gama Melascreen de la Ducray: Bucură-te de soare fără teamă de riduri sau pete pigmentare

de

Iubim cu toții soarele, însă știm prea bine că expunerea neprotejată accentuează procesul de îmbătrânire a pielii, pot apărea pete, iar epiderma devine uscată și mai puțin elastică. Există, însă, soluții eficiente, care ne permit să ne bucurăm deopotrivă și de beneficiile expunerii la soare și, în același timp, să corectăm micile imperfecțiuni. Produsele dezvoltate de Laboratoarele Ducray prin gama Melascreen protejează pielea împotriva foto-îmbătrânirii și estompează petele solare.

Când mergem la plajă, ritualul de îngrijire a pielii trebuie să includă creme sau loțiuni cu factor de protecție solară, care să ne protejeze de efectele mai puțin știute, și aparent inofensive, ale expunerii la soare.

În gama Melascreen avem acest tip de produse:

Cremă bogată și cremă lejeră cu SPF 50+ cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii Acestea limitează și reduc hiperpigmentarea. Datorită conținutului de Vitamina E, previn efectele negative ale soarelui asupra pielii, precum îmbătrânirea prematură.

Ser dermatologic global cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii– Produsul ajută la eliminarea petelor maronii, netezește pielea, hidratează și revitalizează epiderma și, în plus, are acțiune anti-oxidantă.

Cremă de noapte cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii– Ajută la uniformizarea culoarii tenului, corectarea petele maronii, hidratează și revitalizează epiderma.

Dacă soarele și-a pus deja amprenta într-un mod negativ pe tenul sau mâinile voastre, nu trebuie să vă îngrijorați. Ducray a creat soluțiile potrivite și pentru aceste probleme:

Cremă cu acțiune intensă împotriva petelor maronii– Ajută la reducerea petelor și oferă luminozitate zonelor cu hiperpigmentare localizată.

Cremă lejeră și cremă bogată împotriva petelor pigmenare– Luminează și uniformizează culoarea pielii, încetinesc producția de melanină, au acțiune anti-oxidantă și asigură protecție UVA/UVB.

Cremă de mâini cu acțiune anti-pete maronii, anti-rid&SPF50+– Elimină petele maronii, hidratează și revitalizează epiderma. În plus, are și factor de protecție împotriva razelor UV de 50+.

Laboratoarele Ducray inovează de peste 85 de ani în domeniul dermato-cosmeticelor.

Toate produsele Ducray fac parte dintr-un program sistematic de evaluare a principiilor active, inclusiv teste sub control dermatologic. Formula rezultată este întodeauna în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță, asigurând o calitate constantă, cu eficiență și toleranță maximă.

Produsele Ducray sunt disponibile în farmacii.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.