fbpx

5 Motive pentru care să NU stai acasă de Anul Nou

de

Indiferent că ești un fan al iernii sau nu, că ești sau nu într-o relație, Anul Nou reprezintă o deosebită ocazie pentru a te distra, a lăsa totul în urmă și a te bucura din plin de viață. Dacă ai obosit să repeți același tipar în fiecare an, acum poți ieși din zona de confort, încercând o experiență nouă.

Vrei să știi dacă se merită efortul? Citește în continuare cinci motive pentru care este mai bine să pleci de acasă în noaptea de anul nou:

1.  Nu ai stres

Dacă rămâi acasă fie te stresezi prea mult cu pregătirile, curățenia, gătitul, musafirii, fie stai în singurătate și simți că nu se întâmplă nimic deosebit. Ai o singură viață, o singură ocazie de a te bucura de tot ce are mai frumos lumea să îți ofere… așa că nu o rata! De ce să îți începi anul strângând după alții, când ai putea să fii tu într-o situație comodă și fără griji?

 

2.  Nu ți se impune un anumit stil de a sărbători

De câte ori ți-ai zis anul acesta că ai nevoie de o pauză de la reguli? Indiferent că sunt reguli impuse de șefi, colegi, colaboratori, sau chiar reguli pe care ți le-ai autoimpus? Nu ar fi bine să pășești în noul an fără să ții cont de prea multe cerințe? Dacă există o tradiție care spune că de Crăciun trebuie să fii acasă, cu familia, în ce privește Anul Nou nu există niciun fel de regulă.

 

3. Ai multe oferte de nerefuzat!

Table at new years eve celebration

Table at new years eve celebration

Agențiile de turism, restaurantele, hotelurile și toate unitățile turistice din lume pregătesc oferte care mai de care mai spectaculoase pentru Anul Nou. Și, culmea, unele nici nu te fac să cheltuiești prea mult. Alfitravel, de exemplu, îți pune la dispoziție o mulțime de pachete de revelion oriunde în lume, la cel mai mic preț!

 

4. Ocazia perfectă pentru a face o schimbare!

Se zice că în noaptea de trecere în noul an, fiecare om își lasă trecutul în urmă și realizează acea „rezoluție”. Aceasta nu înseamnă să faci o listă cu lucruri ideale, care ar fi frumos să se întâmple în noul an, ci mai degrabă să iei taurul de coarne și să îți propui ca de anul acesta să trăiești exact acea viață pe care ți-ai dorit-o mereu. Ai nevoie să ieși din mediul tău natural pentru a putea simți motivația de a schimba ceva.

 

5. Îți poți face prieteni noi

Nimic nu se compară cu momentul în care descoperim noi oameni cu care ne seamănă. În această noapte multă lume își lasă în urmă povestea și trăiește intens: fără mască, fără suferință, fără stres. Iar în astfel de circumstanțe legarea de prietenii poate fi benefică indiferent că ești o fire extrovertă sau introvertă. Niciodată nu ști cine abia așteaptă să intre în viața ta, să împărtășească cu tine experiențe noi și să îți dea o parte din energia sa. Dacă nu ieși, nu ai cum să vezi ce este dincolo de casă.

Mai în glumă, mai în serios, aceasta este o noapte magică, iar tu meriți ce este mai bun. Așa că pregătește-te să pornești în aventura care să-ți transforme viața!

Sursa foto: en.rotterdam.info, pinterest.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.