fbpx

Al Bano canta impreuna cu Paula Seling la Sala Palatului

de

Legenda a cantecului italian, Al Bano Carrisi revine in Romania pe 12 iunie 2011, pentru un concert la Sala Palatului. El va colabora din nou cu Paula Seling.

Al Bano va canta pentru publicul roman pentru prima data pe scena Salii Palatului, intr-un concert extraordinar de minim 2 ore, sustinut 100% live impreuna cu band-ul sau, alcatuit din instrumentisti de mare valoare, plus trei voci exceptionale in backing.
Celebrul artist italian se mentine mereu in actualitate, chiar in acest an inregistrand din nou un succes deosebit la Festivalul de la San Remo. Din programul concertului de la Sala Palatului nu vor lipsi eternele sale hit-uri, dar si cantece mai noi, in orchestratii moderne, realizate de maestrul Alterisio Paoletti. Dupa colaborarile precedente de la Festivalul Callatis si din alte concerte open air (Iasi, Arad, Timisoara), Al Bano o va avea din nou invitata pe scena pe Paula Seling, impreuna cu care va interpreta partiturile sustinute initial de Romina Power in cantecele care au facut istorie: "Felicità", "Sempre,sempre", "Ci sarà", "Sharazan", "Libertà".
In 1967, Al Bano semneaza cu prestigioasa casa de discuri EMI, iar primul sau single, “Nel sole”, se vinde in 1,3 milioane de exemplare – o cifra senzationala pentru acea vreme. In acelasi an, participa la turneul italian al celor de la Rolling Stones. Urmeaza apoi o cariera internationala fulminanta – 165 de milioane de albume vandute (26 de discuri de aur si 8 discuri de platina), milioane de fani si turnee in toata lumea, din Japonia in Rusia si din Europa in Statele Unite sau America de Sud.
Biletele costa 50,75,100,150,200,300 lei si se pun in vanzare incepand cu data de luni, 4 aprilie si vor fi disponibile in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului, sau online la www.eventim.ro si www.bilete.ro.
Concertul este produs de Fundatia Phoenix.
www.albanocarrisi.eu
www.phoenix.ro

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.