fbpx

Andreea Marin, in prima linie a Marsului Trupelor Roz

de

Frigul nervos din Bucuresti, din ziua de 11 octombrie, a fost infrant de culorile supravietuirii. Mii de femei care au inteles importanta prevenirii si a constientizarii cancerului la san au infruntat ploaia si temperaturile nemiloase si au iesit in strada intr-un mars impresionant, care a pornit la ora 15.30 de la Piata Unirii si s-a incheiat cu un spectacol grandios in Parcul Tineretului.

Octombrie este luna internationala de lupta pentru prevenirea si tratarea cancerului la san si, in cadrul unui efort planetar, Marsul Trupelor Roz organizat la mobilizarea Avon, a invelit centrul Capitalei noastre intr-un voal de speranta.
Avem nevoie de incurajare. Femei care sufera, au suferit sau poarta in suflet suferinta celor din familie s-au constituit intr-un regiment roz, de atac, aparare, supraveghere, prevenire… adica orice, numai capitulare nu!
Andreea Marin a fost vocea oficiala a acestui drum catre eliberarea de spaima. A vorbit sincer si convingator despre obstacole care unora li se par fatale, dar care pot fi inlaturate. In primul rand al marsului s-a aflat si directorul general al companiei Avon Romania, Razvan Diratian, iar sustinatorul inspirat al miscarii a fost Dani Otil.
Ganditi roz, traiti roz, sperati roz!

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.