fbpx

Arabela, Marius, Lorin și Emily Mihalache – Muzică și iubire

de
Arabela Nicolau, Marius Mihalache, Lorin Mihalache, Emily Mihalache - pictorial Marea Dragoste-revistatango.ro, nr. 126, februarie 2017

Sunt firești și plini de lumină, sunt buni unii cu alții și neprefăcuți cu cei din jur. Iar dacă nu s-au arătat, până acum, lumii, în toată minunăția familiei lor regăsite într-o nouă formulă de dragoste, e pentru că sunt cei mai fericiți împreună, ei între ei. Doar nouă ni s-au arătat, pentru că suntem norocoși, și pentru că știu că, la rândul nostru, credem în iubiri autentice. Marius Mihalache s-a căsătorit cu Arabela Nicolau, au împreună o fetiță de doi ani, pe Emily, iar lângă ei stă, cu mare iubire de fiu și talent de mare artist, băiatul lui Marius din căsnicia dintâi, Lorin.

Fotografii de Paul Buciuta; Stilistă: Alexandra Grama; Ținute Arabela: Alexandra Grama și Mirela Diaconu; Ținute Marius și Lorin: Tudor Tailor; Make-up artist: Iulia Filip; Hair-style: Cristina Grama, salon Fason

 

ARABELA: S-a legat ceva foarte puternic între noi

Arabela Nicolau e timișoreancă și, când era mică, era convinsă că va ajunge medic. A și făcut, de altfel, liceul sanitar, însă, pe ultima sută de metri s-a răzgândit și n-a mai dat admitere la medicină, ci la Drept. În tot acest timp, însă, muzica a fost pasiunea dintâi pe care, totuși, cei din jur nu i-au luat-o prea în serios.

După ce s-a mutat în București, acceptând un post de consilier juridic la Ministerul Transporturilor, și-a făcut o trupă decoveruri împreună cu doi băieți și cântau prin cluburi, iar pentru că viața are ițele ei, la un moment dat cineva i-a propus să-l cunoască pe Marius Mihalache…

Marius cânta pe atunci cu altcineva și i-a dat Arabelei să asculte niște piese și să le învețe. Le-a învățat, fără să-și facă mari speranțe, însă, peste aproape un an, au început să repete împreună și… lucrurile au ieșit. Back to swing, proiectul Arabelei și al lui Marius este o întoarcere în timp a muzicii de azi către anii 1920. Către asta l-a trimis pe Marius timbrul vocal al Arei, din inflexiunile glasului ei s-a născut proiectul. Iar după câteva luni s-au pomenit îndrăgostiți unul de celălalt…

„Nu m-am gândit o secundă că vom deveni o familie. Gândul meu era concentrat să facem acest proiect, să facem să fie totul bine, să fiu pe măsura așteptărilor lui. Dar, treptat ne-am îndrăgostit unul de celălalt. S-a legat ceva foarte puternic între noi. Și nu am ezitat să las lucrurile să meargă. Am avut încredere în Dumnezeu și în planurile pe care El le are cu noi” spune Arabela, la fel de senină, de luminoasă, de încrezătoare și astăzi.

N-a făcut-o nimic să ezite, nici faptul că Marius mai fusese căsătorit, nici copilul lui deja mărișor, nici bârfele celor din jur. Arabela a mers înainte neputându-se abține să fie, pur și simplu, fericită, lângă un bărbat minunat. Totuși, atunci când a cerut-o în căsătorie, la doar o lună după ce și-au început relația, ea s-a speriat și, de emoție, de uimire, a zis Nu, iar el s-a cam bosumflat, așa că Arabela a început să-i facă ea declarații înfocate și să-l ceară de soț.

S-au căsătorit, însă, mai târziu, când a venit momentul să facă asta. Între timp au fost ocupați cu alte miracole.

Arabela a rămas însărcinată și Marius a fost copleșit de fericire. Nebuni și romantici, au decis să plece în America și Ara să nască acolo, așa că exact asta au făcut. Și-au închiriat o căsuță pe malul oceanului, l-au adus și pe Lorin și au așteptat-o pe Emily să vină pe lume. Iar ea a venit, fără întârzieri sau probleme. Și pentru că erau amândoi în sala de nașteri, Marius și Arabela au plâns împreună când și-au văzut fetița.

Ce s-a schimbat în viața ta de când o ai pe Emily?, o întreb pe Arabela. Iar ea îmi răspunde, copleșită de emoție: „Totul”. Și iarăși îi dau lacrimile, ca atunci când a văzut-o pe Emily pentru prima oară. Și-și strânge fetița la piept, ca să păstreze cât mai mult clipa cea neprețuită a iubirii.

MARIUS: În sfârșit mi-am găsit perechea

Marius Mihalache e pe scenă de la 10 ani, de când a descoperit țambalul și l-a preschimbat în instrument al măiestriei absolute. A cântat pe scene din toate țările lumii, vrăjindu-și publicul pretutindeni. Dar deși este artist celebru de atâța ani, curtat și admirat de o grămadă de femei, dragostea abia acum și-a găsit-o.

Mai știi cum arăta și cum era îmbrăcată Arabela când ai văzut-o prima oară?

Marius Mihalache: Știu perfect. A fost o revelație destul de ciudată pentru mine. Eram înconjurat de lumea entertainingului, unde este foarte mult fard, foarte multă aparență. Acolo dintr-odată mi-a apărut în față o fată care nu dădea doi bani pe aceste lucruri. Era ea, naturală, în starea ei pură. Și, deși era foarte frumoasă, cu un corp frumos, parcă își ascundea aceste atuuri, lucru extrem de ciudat pentru lumea în care mă învârteam eu, în care toate fetele încercau să-și scoată frumusețea în evidență. Acesta a fost primul lucru care m-a atras la ea din punct de vedere fizic. Eu o știam dinainte pentru că cineva mi-o prezentase pentru a face un proiect împreună. O ascultasem, găsisem anumite lucruri extrem de interesante în vocea ei, în interpretarea ei, și voiam o colaborare, numai că timpul nu prea îmi permitea să încep un proiect cu ea în acea perioadă. Dar ne-am întâlnit la un moment dat. Era într-o rochiță neagră sau o fustă lungă, cu o bluză tot la fel, neagră, puțin machiaj la ochi, foarte discret. Asta a fost prima mea întâlnire cu ea.

Cum te simți acum când Emily are aproape doi ani? Viața ta s-a schimbat, este ca și cum ai trăi o nouă viață.

Marius Mihalache: Sigur că da. În sfârșit mi-am găsit perechea, femeia cu care mă completez cel mai bine, de-aceea am ajuns și la acest pas, de a face un copil cu ea. Avem multe lucruri în comun. Mă simt împlinit. Poate că era lucrul care lipsea cel mai mult în viața mea, o femeie care să mă stabilizeze, să o iubesc, să mă iubească.

Nu ai momente de teamă câteodată?

Marius Mihalache: Mă gândesc mult la ceea ce se întâmplă astăzi și încercăm să nu ne facem planuri foarte mari. Așa am plecat și în America, astăzi am decis și într-o săptămână eram deja în avion cu ea, gravidă. Abia după ce a născut mi-am dat seama ce nebunie am putut să facem. Eram la zece mii de kilometri depărtare de casă, încercând marea cu degetul într-o lume complet străină. Încercăm să ne bucurăm de fiecare clipă pe care ne-o dă viața, mai ales de cele frumoase, iar dacă nu sunt frumoase, le facem noi.

Cât de specială a fost experiența cu Emily? Cât de mult diferi tu ca tată acum față de cum ai fost cu Lorin?

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pagini:  1 2

Comentarii

  • Sunteti superbi!

    Paula Marinescu decembrie 4, 2017 11:56 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.